Transformose heeft jarenlange ervaring met hypnose en hypnotherapie. En heeft al veel cliënten geholpen met stoppen met roken door hypnose.

Hypnose | Stoppen met roken in Eindhoven

Overtuigd van het effect

Ik, Twan Boetzkes van Transformose uit Eindhoven, ben overtuigd van het effect van hypnose op het stoppen met roken. Ik heb hiervoor een behandeling op basis van een speciale prijs opgesteld. Namelijk de “Stoppen met roken zonder terugval” behandeling. Een behandeling kost € 195,- en dat zijn eenmalige kosten. De kans is klein, en ik heb het nog vrijwel niet meegemaakt, maar mocht je binnen een half jaar een terugval hebben dan ben je welkom voor een extra gratis sessie.

Voor wie?

Of dat je nu slechts enkele sigaretten per dag rookt of al decennia lang een of twee pakjes per dag rookt. Ik kan jou helpen. Stop vandaag nog, elke dag dat je eerder stopt verklein je de kans op ernstige ziektes. Denk aan longziektes (longkanker), diabetes, vruchtbaarheidsproblemen, hart- en vaatziekten maar ook aan ademhalingsproblemen, benauwdheid en COPD. En aan de mensen om je heen. Ben je zwanger of wil je zwanger worden? Denk dan aan de gevolgen voor jouw ongeboren kind. Heeft jouw kind of partner astma of andere longaandoeningen? Eveneens een goede reden om vandaag nog te stoppen.

Hoe werkt hypnose om te stoppen met roken?

Rasta Rostelli heeft hypnose in Nederland bekend gemaakt. Ondanks die bekendheid zijn er nog vele misvattingen over hypnose. Hoe werkt het dan? Als ervaren hypnose-therapeut zorg ik dat ik rechtstreeks tegen jouw onderbewustzijn kan praten. Jij als cliënt blijft in controle tijdens deze sessies en je weet nog steeds wat er om je heen gebeurt en hoe je reageert. Je “slaapt” dus niet. Als jij toestaat dat de gegeven suggesties door je onderbewustzijn worden geaccepteerd dan zullen de veranderingen plaatsvinden die jij nodig hebt.

Wie is Transformose?

Twan Boetzkes is eigenaar van Transformose. Een praktijk voor hypnotherapie, hypnose, counseling en coaching in Eindhoven. Hij heeft veel ervaring in hypnose. Hij onderbouwt zijn kennis en ervaring met verschillende opleidingen, trainingen en certificering op het gebied van hypnose. Hij is als Register Counsellor en hypnotherapeut aangesloten bij de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg (NFG) en bij Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ).

Bekijk ook de video over Stoppen met Roken:

Heb je nog vragen of wil je een keer langskomen voor een gratis kennismakingsgesprek? Neem vrijblijvend contact op. Bel 06 – 21 66 66 36 of gebruik onderstaand contactformulier.

CONTACTFORMULIER

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Uw telefoonnummer (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht