Afvallen door virtuele maagband & hypnose | Bij Oss


Afvallen door virtuele maagband en hypnose in Oss

Onderbewustzijn en afvallen

Overgewicht en obesitas zijn veel voorkomende gezondheidsproblemen in Nederland. Het leidt o.a. tot hart- en vaatziektes en diabetes. Bijna 50% van de Nederlanders heeft overgewicht. In de gemeente Oss heeft 53% van de inwoners overgewicht.

Veel Ossenaren gaan dagelijks de strijd aan tegen de kilo’s. Vaak met teleurstellende resultaten. Een diëtist adviseert om minder vet, suiker en alcohol te nuttigen. En uiteraard om meer te gaan bewegen. Maar als het zo simpel was, dan was overgewicht niet een van de grootste gezondheidsproblemen in de wereld.

Er moet een knop worden omgezet in je onderbewustzijn. Want iedereen weet dat je beter een stuk fruit of een schaaltje yoghurt kan eten wanneer je honger hebt. Waarom trekken we dan toch die zak chips open? Je weet dat je het anders moet gaan doen: gezonder eten. Maar waarom lukt het dan toch niet? Dat komt door je onderbewustzijn.

Afvallen door hypnose

Diëtisten, sportcoaches en fysiotherapeuten kunnen je exact vertellen wat je wel of niet moet eten om af te vallen. Maar als je die knop in je onderbewustzijn niet om kan zetten, dan zal de drang om te snaaien of het eten van te grote en ongezonde porties nooit verdwijnen.

Hypnose zorgt ervoor dat er met je onderbewustzijn gewerkt kan worden. Je onderbewustzijn accepteert de gewenste verandering en je krijgt je eetmomenten en de hoeveelheid die je nuttigt eindelijk onder controle.

Gewichtsverlies door een virtuele maagband

Naast hypnose kan er ook een virtuele maagband worden aangebracht. De werking ervan is identiek aan die van een echte maagband. Want ook door deze maagband kan je minder eten en heb je sneller een vol gevoel. Je hebt na een kleine maaltijd al een voldaan gevoel en kunt niet meer eten.

Doordat je sneller een voldaan en verzadigd gevoel hebt ga je kilo’s verliezen. Het voordeel ten op zichte van een echte maagband is dat er geen operatie bij komt kijken. Deze is namelijk risicovol en daarnaast komt niet iedereen met overgewicht in aanmerking voor deze medische ingreep.

Ervaren hypnose coach

Twan Boetzkes is een ervaren hypnose coach. In zijn praktijk in Horn bij Roermond heeft hij al veel cliënten uit Oss en omgeving geholpen met hun strijd tegen de kilo’s en gewichtsbeheersing. Twan is als Register Counsellor en hypnotherapeut aangesloten bij de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg (NFG) en bij Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ). Transformose bevindt zich op slechts 30 minuten van Oss.

Vraag hier een gratis advies gesprek aan. Of neem vrijblijvend contact met Twan op.

Bekijk onderstaande video. Hierin licht Twan toe hoe hypnose en het toepassen van een virtuele maagband in zijn werk gaat.