Ervaringen van cliënten

Onderstaand vind je een overzicht van ervaringen van klanten. Zij hebben deelgenomen aan verschillende behandelingen. Zoals hulp bij onzekerheid, stoppen met roken, angststoornissen, burn-out en stress maar ook nagelbijten.

Lees onderstaande reviews of bekijk meer referenties op Google.

Ik ben nu dik 3 weken gestopt met roken dankzij de hypnose bij Twan. Fantastische hoe dit werkt. Al vele pogingen gedaan maar nog nooit zo succesvol en moeiteloos als dit. Dit zal in de verzekeringen moeten zitten als ze een rookvrij land willen maken van NL. Wat een geweldige ervaring. Ik raad het iedereen aan om naar Twan te gaan.

Nienke Schiphorst


Morgen al 3 weken gestopt met roken, totaal geen moeite mee!! Twan, hartstikke bedankt.

Marja Bastiaan


Een ongelofelijk bijzondere ervaring! Ik zag erg op tegen mijn examen. Na één sessie IEMT en hypnotherapie viel er een deken van rust over me heen. Ik voel me rustiger en vrijer en heb het gevoel dat ik mijn gedachten weer kan managen. Dank je wel voor je betrokkenheid en je professionaliteit!

Anoniem


Ik ben in januari 2020 bij Twan terecht gekomen omdat ik me geen raad meer wist met mijn gevoelens voor een man die mij meerdere malen voorgelogen en bedrogen had. Ondanks dat ik zoveel pijn hiervan had, was mijn liefde niet verdwenen en had ik het gevoel dat ik verslaafd aan hem was. Het voelde als drugs waar ik niet zonder kon. Ik wilde zelfs de relatie met mijn kinderen voor hem op het spel zetten, om maar bij die man te zijn. Mijn verstand zei dat ik hem moest vergeten en haten en mijn hart en emotie wilde hem steeds alles vergeven als ik maar de rest van mijn leven bij hem kon zijn.

Op aanraden van een vriendin om hypnose therapie te ondergaan ben ik op zoek gegaan naar iemand die mij daarbij kon helpen. Na enig onderzoek op Google kwam ik op de site van Twan terecht. Na een kort telefoongesprek had ik meteen een positief gevoel dat hij mij kon helpen en een afspraak was dus snel gemaakt.Na de intake volgde meteen een behandeling. Deze bestond uit IEMT en een hypnose sessie.

Meteen erna voelde ik een verschil. In de week die volgde bleef ik wel aan die man denken maar het was net alsof ik van de zijkant ernaar keek. Alle liefde en warmte die ik eerst voor die man voelde was vlakker geworden, beheerste niet dag en nacht meer mijn gedachten. De realiteit kon ik beter waarnemen.

Ik voel nu meer het verdriet en het gevoel van pijn maar ook de acceptatie dat het niet aan mij ligt en dat ik beter ben zonder deze persoon. Dat ik belangrijk ben en dat het allemaal goed komt zonder zo afhankelijk te zijn van een persoon die je alleen maar pijn doet. Na een week heeft Twan me teruggebeld om te kijken hoe het met me gaat. We hebben de week en de veranderende gevoelens doorgesproken. Dat was heel fijn.

Bedankt Twan dat je dit voor me kon doen. Ik ben nu beter in staat om mijn leven weer op te pakken.

Anne-Marie


Teruggaan naar een eerder moment in je leven van waaruit een oude overtuiging is ontstaan is een bijzonder iets. Twan helpt je hierbij mbv hypnotherapie. Het herbeleven en het accepteren en vervolgens loslaten heft de blokkade op. Dit heeft mij enorm geholpen om verder te gaan in het proces van mijn carrière switch. Super fijne ervaring!

Jos Dortmans


Van wankelen naar stabiliteit…van chaos naar rust… van controleren naar laten gaan…. van piekeren naar doen… van ongeloof in mezelf naar zelfvertrouwen…van chocola naar fruit ?…! Dank je wel voor de fijne en effectieve sessies. Wie had dit effect binnen 4 behandelingen voor mogelijk gehouden?!

Anoniem


Ik heb in juni 2017 een hypnosesessie gedaan bij Twan. Mijn insteek was een angststoornis, maar in goed overleg gekozen voor een regressie sessie onder hypnose. Tijdens de sessie heb ik een drietal periodes en issues uit mijn jeugd aangekeken en opnieuw ervaren.

Deze ervaringen hebben compleet nieuwe inzichten voor mij gebracht en ook oude stukken helpen loslaten. De uitwerking hiervan komt niet ineens, maar druppelt in de weken daarna bij me binnen.

Twan doet deze sessies heel kundig en integer. Hij neemt de tijd en doet de sessie ook heel grondig ‘tot op het bot’. Zeker voor herhaling vatbaar en een aanrader hem hierover te contacteren.

Maurice


Ik kan de behandeling van Twan Boetzkes van Transformose “Stoppen met roken zonder terugval” van harte aanbevelen.

Voordat ik met Twan in aanraking kwam, stopte ik met regelmaat met roken. Dat ging dan een paar dagen goed totdat mijn hoofd weer veel aandacht gaf aan het roken. Je kent het wel, dat stemmetje dat constant “sigaret, sigaret” roept. Ik kon daar dan geen weerstand meer aan bieden.

Na de behandeling van Twan denk ik nog wel eens aan roken, maar dat is heel snel voorbij. Het is net alsof de gedachte niet blijft hangen. Ik ben nu rookvrij en dat vind ik helemaal geweldig. Zoals Twan het noemt een `NIET-roker’. Geen vervelende rooklucht meer; niet meer een pauze moeten inlassen omdat ik zo nodig moet roken. En vooral geen geld meer uitgeven aan deze verschrikkelijke behoefte. En, niet geheel onbelangrijk: ik ben geen ons aangekomen nu ik gestopt ben. Dankjewel Twan!!

Tessa Augustijn


Dankzij de meetings met Twan zijn mij veel dingen duidelijk geworden. Twan is heel erg open en ruimdenkend, waardoor ik me vanaf het begin op mijn gemak voelde. Doordat ik de behoefte heb om het voor altijd en iedereen (te) goed te willen doen, heb ik mezelf de laatste jaren op de 2e plek gezet. Dit leidde uiteindelijk in een heftige burn-out. Bij Twan deed ik oefeningen en kreeg ik opdrachten (‘huiswerk’) mee. Hierdoor werd ik in mijn dagelijkse leven aan het denken gezet over hoe en waarom ik dingen doe. Dit gaf mij waardevolle inzichten in mijn manier van leven, denken en doen.

Na een aantal sessies met Twan, gecombineerd met hypnose, heb ik meer (persoonlijk) inzicht en rust gekregen. Ook heb ik handvaten gekregen om mezelf wat vaker op de 1e plek te zetten zonder schuldgevoel naar anderen. Ik ben nu een sterker persoon. Hiervoor ben ik je erg dankbaar.

Anoniem


Dag Twan,

Ik had je beloofd wat te laten weten. Ik vind het zo bizar wat me is overkomen! Maar ik kan je wel vertellen dat ik een dag of 4 totaal niet aan m’n nagels heb gezeten. De afgelopen dagen overkwam het me heel soms, maar ik had het deze keren wel meteen in de gaten. Ik kon dan ook meteen stoppen. Ik hoop dus echt dat de combinatie van het echt heel graag willen en de hypnose doorzet! Ben er zoooo trots op!

Anoniem


Een mentale tegenslag zorgde ervoor dat ik op korte tijd mijn eetlust volledig kwijt was. Toevallig had ik een paar weken eerder van een collega gehoord dat zij een hele goede ervaring had gehad met hypnose bij het overwinnen van een angst. Zo ben ik bij Twan terecht gekomen. Ik vertrouwde hem volledig en kon heel goed meegaan in de sessie. Het gevolg was indrukwekkend: Ik kon direct weer met smaak eten. Ik ben Twan hier heel dankbaar voor.

Bart


Hypnose? Met scepsis ging ik naar Twan. Heel snel gaf hij mij ’t vertrouwen dat nodig was. Hij heeft mij de kracht teruggegeven om het leven weer aan te kunnen. De “ankers” die nodig zijn, zijn gelegd. Heel bijzonder! Super! Dank je Twan

Anoniem


Bij binnenkomst kreeg ik een stevige hand, wat direct al vertrouwen gaf. Ik kwam bij hem voor enorme stress over mijn moeder, iets waar ik mijn hele leven al last van had. We hebben even gepraat, wat op zich al erg fijn was. Ik heb de soort behandeling aan hem overgelaten en hij heeft een IEMT sessie met me gedaan, gevolgd door een hypnose sessie. Ik was verbaasd over hoe heftig dit voor mij gewerkt heeft. Hij leek haarfijn aan te voelen wat ik nodig had. Ik voel me verlost nu en er is een zware last van mijn schouders. Ik zie alles anders nu, alsof ik nu een bril op heb die een andere realiteit laat zien, een die zachter is dan zoals ik het voorheen zag. Ik heb het gevoel dat ik alles weer aan kan nu. Hij heeft me op het laatst een virtueel huisje gegeven met rieten dak, daar ga ik nog heel vaak terug komen, wat was het super! Deze man is een God, wat is hij goed in zijn werk!

Saskia

Twee weken geleden ben ik bij Twan geweest voor een hypnosesessie om te stoppen met nagelbijten. En moet je mijn nagels nu zien, ze beginnen al te groeien en wat ben ik trots! De eerste dagen en week heb ik wel nog veel aan nagelbijten gedacht, maar het leek alsof een stemmetje in mijn hoofd mij er steeds weer van weerhield om dan toch te bijten. En juist dat stemmetje had ik nodig denk ik! Bedankt Twan!

Kim