Mijn overtuiging


We worden allemaal puur en zuiver geboren

Gedurende onze eerste levensjaren beleven we meestal fijne en vrolijke tijden. We ervaren meestal liefde en genegenheid. We hebben nog geen bijzondere last ondervonden. Een "rugzakje" hebben we nog niet opgebouwd.

Maar met de tijd ervaren we misschien ook minder prettige dingen. Soms worden  we afgewezen en/of misschien gekleineerd. De een heeft daar geen last van, maar iemand anders kan daar wel veel last van ondervinden. Afhankelijk van onze kwetsbaarheid heeft het nauwelijks tot een enorme invloed op ons. Pesten op school, een onveilige thuissituatie. Vul zelf maar in....

En soms ervaren we deze negatieve invloeden zelfs in ons volwassen leven ook nog. Mensen kunnen ons bewust of onbewust maken, maar ook breken. Vaak kom je daar zonder hulp niet meer overheen. De muur om ons heen lijkt te hoog om nog te kunnen ontsnappen aan de negatieve invloeden van toen.

Ik denk dat iedere tegenslag uiteindelijk te overwinnen is. Het zal niet gemakkelijk zijn en niet van de een op de andere dag gebeuren. Maar met geduld, focus en volharding gaat dit lukken. Nodig is een andere kijk op de dingen. Een ander perspectief en de wereld ziet er dan compleet anders uit.

Transformose® kan je in dit proces helpen

Door middel van gesprekstechnieken, eventueel in combinatie met hypnose of IEMT, kun jij jezelf veranderen in de persoon die je altijd al wilde zijn. Die je eigenlijk ook al was, maar die je door de omstandigheden een beetje verloren bent.

It's Time to Change! Laat de Transformose® beginnen.

Missie

Mijn missie is om direct of indirect 1.000 mensen te helpen om een andere kijk op zichzelf te krijgen. Zodat ze weer geloven in zichzelf. Zodat ze weer tot alles in staat zijn. Zodat ze zichzelf weer kunnen liefhebben en deze liefde weer kunnen doorgeven aan anderen.
It's Time to Shine! Laat de Transformose® beginnen.

transformose overtuiging