Afvallen door een virtuele maagband & hypnose – Bij Tilburg


Bijna de helft van de Tilburgers heeft overgewicht

 

In Tilburg heeft 46% van de inwoners tussen de 19 en 64 jaar overgewicht en/of obesitas. Bijna de helft van de Tilburgers heeft dus last van overtollige kilo’s. De veelgehoorde oplossing is: minder eten en meer bewegen. Maar als het zo eenvoudig was, bestond dit probleem niet.

Een deel van het probleem zit in je onderbewustzijn. Want je weet dat een zak chips, reep chocolade of broodje kroket niet gezond zijn. Maar toch kan je dit niet weerstaan. Er moet een knop worden omgezet in je onderbewustzijn. Dit kan je bereiken door middel van hypnotherapie.

afvallen door hypnose
Virtuele Maagband Tilburg

Hypnose en afvallen

 

Afvallen is geen eenvoudige opdracht. De verleidingen zijn groot en overal dagelijks te vinden. Langs de weg, TV-reclames, op social media en in je eigen keukenkastje. Overal zijn aantrekkelijke producten en verpakkingen te vinden die je uitnodigen de inhoud te verorberen.

Voedingsproducenten weten precies hoe ze je moeten verleiden. Logisch dat je voor de bijl gaat. En je bent niet de enige in Tilburg. Hypnose zorgt ervoor dat jij die verleidingen kan weerstaan. Dankzij hypnose kan er met je onderbewustzijn gewerkt worden. Hierdoor kan de knop worden omgezet.

Virtuele maagband en gewichtsverlies

 

De werking van een virtuele maagband is vrijwel hetzelfde als die van een echte maagband. Echter komt er hier geen risicovolle operatie aan te pas en er is geen wachtlijst.

Door de virtuele maagband ervaar je sneller een vol gevoel en kan je minder eten dan normaal. Door het volle gevoel ga je minder eten. En ga je eindelijk de nodige kilo’s verliezen.

 

hypnotherapie en afvallen in tilburg

Gratis adviesgesprek

Wil jij weten of een Transformose jou kan helpen bij jouw gewichtsprobleem? Maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

Tijdens dit gesprek bespreken wat je wilt bereiken. Als we denken dit te kunnen realiseren maken we een vervolgafspraak. Vul onderstaand formulier in voor een afspraak of bel 06 – 21 66 66 36.

Transformose ligt op een half uurtje rijden van Tilburg en is snel te bereiken vanaf de A58.

 

CONTACTFORMULIER

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Uw telefoonnummer (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht