Helpt hypnose bij nagelbijten?


hypnose en nagelbijten


Je hebt jarenlang of zelfs je hele leven al op je nagels gebeten. Dit doe je uit stress, angst, verveling of simpel weg uit gewoonte. Om welke reden je het ook doet… nagelbijten (ook wel onychofagie genoemd) is een verslaving. Door de negatieve reacties uit je omgeving of omdat je het zelf niet representatief vindt heb je vast zelf al geprobeerd om ermee te stoppen. En dat valt vaak niet mee. Want je doet het onbewust.

Redenen om te stoppen met nagelbijten

Twijfel je nog om te stoppen met nagelbijten? Onderstaand vind je enkele redenen die je wellicht kunnen overtuigen.

Ontstekingen
Onder je nagels verzamelen zich veel bacteriën. Dikwijls gaan nagelbijters na het bijten van de nagels ook nog de velletjes aan hun vingers en de nagelriemen te lijf. Wanneer de bacteriën in wondjes  aan je handen, vingers of in je mond terecht komen ontstaan er ontstekingen die kunnen leiden tot een bezoek aan de huisarts.

Slechte adem
Uit onderzoek blijkt dat mensen die nagelbijten een slechtere adem hebben. Je mond en je nagels bevatten beiden namelijk veel bacteriën. Bacteriën zijn dikwijls een oorzaak van een slechte adem.

Chemicaliën
Vermijd het bijten van gelakte nagels. Nagellak bevat chemicaliën die niet goed zijn voor je gezondheid.

Slijtage van tanden
Door veelvuldig nagelbijten kunnen je tanden en met name je voortanden slijtage ondervinden. Dit zal leiden tot hoge tandartsrekeningen.

Eerste indruk bij anderen
Nagelbijters worden door de omgeving vaak gezien als onverzorgde personen.


Helpt hypnose bij het stoppen met nagelbijten?

hypnotherapeut nagelbijten

Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Maar hypnose helpt echt bij het stoppen met nagelbijten. Hypnose zorgt er namelijk voor dat er direct met je onderbewustzijn kan worden gewerkt. En nagelbijten is vaak een onbewuste gewoonte. Dus is hypnose zeer effectief bij deze gewoonte. Vaak helpt een enkele sessie al om je te laten stoppen met nagelbijten.

Twan Boetzkes van Transformose heeft veel ervaring met hypnose en nagelbijten. Hij zorgt ervoor dat jouw verslaving plaats maakt voor mooie en verzorgde nagels.

 

Recensies van gestopte nagelbijters

“Beste Twan, Wat vond ik het spannend toen 15 november bij jou op de stoep stond. Maar ik wist het zeker na wat leeswerk; jouw hypnose zou ook mij wel eens af kunnen helpen van nagelbijten. Een echte nagelbijter was ik, tot bloedens aan toe. En of het geholpen heeft? JAAA , mijn nagels worden lang en ik houd mijn vingers heel! Ongelooflijk, 1000x dank Twan.”
Daisy van Kasteren

“Na veel speurwerk op het internet en gezocht en gevonden moest ik wel even naar Eindhoven. Ik heb in maart een sessie gedaan bij Twan om na 47 jaar een keer af te zijn van het nagelbijten. Nu na bijna vier maanden toch echt van het nagelbijten af. Het is niet te geloven wat Twan kan bereiken in eigenlijk een uur. Twan super bedankt nog hiervoor.”
Arjan Colijn

“Al vanaf dat ik weet bijt ik mijn nagels al. Nu was ik bijna afgestudeerd en dacht ik dat hier eindelijk iets aan veranderd moest worden. Vele dingen al geprobeerd met mijn ouders maar niets hielp. Door wat googelen bij Twan uitgekomen voor een hypnosetherapie sessie. Heel sceptisch ging ik er heen denkende dat dit bij mij toch niet helpt, maar ook met de gedachte wat nou als het wel helpt. 1 sessie gehad en heb al 3 weken geen nagels meer gebeten en ben nog steeds verbaasd.”
Peter Lepel

“Na ruim 25 jaar eindelijk van het nagel bijten af! Hypnose was echt mijn laatste hoop en ben blij dat ik dit gedaan heb. Je voelt je erg op je gemak bij Twan. Ik zou dit iedereen aan raden! Bedankt!”
Janneke van den Biggelaar

“Uren op internet gezocht naar een in mijn ogen betrouwbare hypnosepraktijk om van het nagelbijten af te komen, iets dat ik als kind al deed. Twan Boetkes werd het en met een geweldig resultaat, in 1 sessie AF van NAGELBIJTEN ongelofelijk. Een geweldig deskundig, rustig en absoluut betrouwbaar mens. Zeker aan te bevelen”
Karin van der Pas

“Van kinds af aan (ben nu 29 jaar) beet ik al op mijn nagels en wat ik ook probeerde om eraf te komen, niets hielp. Het voelde altijd als een soort dwang om die nagels er weer af te bijten, zeker bij momenten dat ik wat zenuwachtig was ging alles eraf (tot bloedens toe). Sinds ik de hypnose bij Twan heb gedaan heb ik aan alle vingers mooie witte randjes en heb ik totaal geen behoefte om ze eraf te bijten (ook niet op de momenten dat ik wat zenuwachtiger ben). Ben er echt super blij mee, zeker een aanrader voor mensen die met hetzelfde probleem kampen. Bedankt Twan!
Kevin van Haaren

“Ik vind het zo bizar wat me is overkomen! Maar ik kan je wel vertellen dat ik een dag of 4 totaal niet aan m’n nagels heb gezeten. De afgelopen dagen overkwam het me heel soms, maar ik had het deze keren wel meteen in de gaten. Ik kon dan ook meteen stoppen.”
Anoniem

“Twee weken geleden ben ik bij Twan geweest voor een hypnosesessie om te stoppen met nagelbijten. En moet je mijn nagels nu zien, ze beginnen al te groeien en wat ben ik trots! De eerste dagen en week heb ik wel nog veel aan nagelbijten gedacht, maar het leek alsof een stemmetje in mijn hoofd mij er steeds weer van weerhield om dan toch te bijten. En juist dat stemmetje had ik nodig denk ik! Bedankt Twan!”

Kim

“Ik ben gestopt met nagelbijten dankzij Twan. Eindelijk worden mijn nagels weer mooi lang! Super blij mee!”
Minke Strijbosch

Bekijk meer reviews op Google of Facebook.

Meer weten over hypnose en stoppen met nagelbijten?

Neem contact op met Twan Boetzkes van Transformose. Je ontvangt vrijblijvend meer info over de mogelijkheden en hoe hypnose bij deze verslaving in zijn werk gaat.

Contactformulier

Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)
Heb je een vraag of wil je een afspraak inplannen?
Ik ga akkoord met het Privacy Statement(Vereist)