Helpt hypnose bij nagelbijten?


hypnose en nagelbijten
Je hebt jarenlang of zelfs je hele leven al op je nagels gebeten. Dit doe je uit stress, angst, verveling of simpel weg uit gewoonte. Om welke reden je het ook doet… nagelbijten (ook wel onychofagie genoemd) is een verslaving. Door de negatieve reacties uit je omgeving of omdat je het zelf niet representatief vindt heb je vast zelf al geprobeerd om ermee te stoppen. En dat valt vaak niet mee. Want je doet het onbewust.

Redenen om te stoppen met nagelbijten

Twijfel je nog om te stoppen met nagelbijten? Onderstaand vind je enkele redenen die je wellicht kunnen overtuigen.

Ontstekingen
Onder je nagels verzamelen zich veel bacteriën. Dikwijls gaan nagelbijters na het bijten van de nagels ook nog de velletjes aan hun vingers en de nagelriemen te lijf. Wanneer de bacteriën in wondjes  aan je handen, vingers of in je mond terecht komen ontstaan er ontstekingen die kunnen leiden tot een bezoek aan de huisarts.

Slechte adem
Uit onderzoek blijkt dat mensen die nagelbijten een slechtere adem hebben. Je mond en je nagels bevatten beiden namelijk veel bacteriën. Bacteriën zijn dikwijls een oorzaak van een slechte adem.

Chemicaliën
Vermijd het bijten van gelakte nagels. Nagellak bevat chemicaliën die niet goed zijn voor je gezondheid.

Slijtage van tanden
Door veelvuldig nagelbijten kunnen je tanden en met name je voortanden slijtage ondervinden. Dit zal leiden tot hoge tandartsrekeningen.

Eerste indruk bij anderen
Nagelbijters worden door de omgeving vaak gezien als onverzorgde personen.


Helpt hypnose bij het stoppen met nagelbijten?

hypnotherapeut nagelbijten Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Maar hypnose helpt echt bij het stoppen met nagelbijten. Hypnose zorgt er namelijk voor dat er direct met je onderbewustzijn kan worden gewerkt. En nagelbijten is vaak een onbewuste gewoonte. Dus is hypnose zeer effectief bij deze gewoonte. Vaak helpt een enkele sessie al om je te laten stoppen met nagelbijten.

Twan Boetzkes van Transformose heeft veel ervaring met hypnose en nagelbijten. Hij zorgt ervoor dat jouw verslaving plaats maakt voor mooie en verzorgde nagels.

Recensie van gestopte nagelbijters

“Na veel speurwerk op het internet en gezocht en gevonden moest ik wel even naar Eindhoven. Ik heb in maart een sessie gedaan bij Twan om na 47 jaar een keer af te zijn van het nagelbijten. Nu na bijna vier maanden toch echt van het nagelbijten af. Het is niet te geloven wat Twan kan bereiken in eigenlijk een uur. Twan super bedankt nog hiervoor.”
Arjan Colijn

“Na ruim 25 jaar eindelijk van het nagel bijten af! Hypnose was echt mijn laatste hoop en ben blij dat ik dit gedaan heb. Je voelt je erg op je gemak bij Twan. Ik zou dit iedereen aan raden! Bedankt!”
Janneke van den Biggelaar

“Uren op internet gezocht naar een in mijn ogen betrouwbare hypnosepraktijk om van het nagelbijten af te komen, iets dat ik als kind al deed. Twan Boetkes werd het en met een geweldig resultaat, in 1 sessie AF van NAGELBIJTEN ongelofelijk. Een geweldig deskundig, rustig en absoluut betrouwbaar mens. Zeker aan te bevelen”
Karin van der Pas

“Ik vind het zo bizar wat me is overkomen! Maar ik kan je wel vertellen dat ik een dag of 4 totaal niet aan m’n nagels heb gezeten. De afgelopen dagen overkwam het me heel soms, maar ik had het deze keren wel meteen in de gaten. Ik kon dan ook meteen stoppen.”
Anoniem

Meer weten over hypnose en stoppen met nagelbijten?

Neem contact op met Twan Boetzkes van Transformose. Je ontvangt vrijblijvend meer info over de mogelijkheden en hoe hypnose bij deze verslaving in zijn werk gaat.

CONTACTFORMULIER

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Uw telefoonnummer (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht