Hypnose & Hypnotherapie | Bij Veghel


Transformose is een praktijk voor hypnose en hypnotherapie  vlakbij Veghel. Twan Boetzkes is de oprichter en heeft veel ervaring op het gebied van hypnose. In de Achtse Barrier, een wijk in het noorden van Eindhoven. Vlakbij afslag Ekkersrijt aan de A50. Op slechts 20 minuten rijden van Veghel vind je Transformose.

Hypnose & Hypnotherapie in Veghel

Waarom is hypnose zo effectief?

Hypnose of hypnotherapie wordt ingezet voor verschillende doeleinden. Het is uitermate effectief omdat het invloed uitoefent op je onderbewustzijn. Tijdens een hypnose sessie kan het onderbewustzijn worden beïnvloedt door het geven van suggesties waardoor ongewenste denkbeelden en overtuigingen omgezet worden in een gewenste vorm. Zo kan een hunkering naar lekker eten worden verwijderd of een onzekere houding worden omgezet in een zelfverzekerde houding.

Bekijk de video met Twan over hypnose:

Waarvoor wordt het ingezet?

Hypnose helpt bij diverse lichamelijke en geestelijke klachten. Enkele voorbeelden waarbij het dikwijls wordt toegepast.

Stoppen met roken
– Hoofdpijn
Afvallen en gewichtsbeheersing
– Angsten (faalangst, hoogtevrees, angst voor de tandarts)
Nagelbijten
– Zelfvertrouwen vergroten
– Slaapproblemen
– Stress

Omdat de lijst met mogelijke klachten en problemen die kunnen worden opgelost met hypnose en hypnotherapie vrij lang is, kan het zijn dat jouw probleem of klacht hier niet bij staat. Neem vrijblijvend contact met me op om jouw klacht/probleem voor te leggen. Ik geef dan eerlijk advies over de werking van hypnose in combinatie met jouw probleemstelling.

Waarom kiezen voor Transformose?

Ik ben als Register Counsellor aangesloten bij de NFG (Nederlandse Federatie Gezondheidszorg) en het RBCZ (Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg). Ik heb veel ervaring als hypnose coach en verschillende cliënten geholpen door middel van hypnose / hypnotherapie. Mijn cliënten komen uit heel Brabant, waaronder Veghel. Maar ook uit plaatsen als Uden, Oss, Helmond en Den Bosch.

Enkele recensies:

“Voordat ik met Twan in aanraking kwam, stopte ik met regelmaat met roken. Dat ging dan een paar dagen goed totdat mijn hoofd weer veel aandacht gaf aan het roken. Je kent het wel, dat stemmetje dat constant “sigaret, sigaret” roept. Ik kon daar dan geen weerstand meer aan bieden. Na de behandeling van Twan denk ik nog wel eens aan roken, maar dat is heel snel voorbij. Het is net alsof de gedachte niet blijft hangen. Ik ben nu rookvrij en dat vind ik helemaal geweldig.”

“Toevallig had ik een paar weken eerder van een collega gehoord dat zij een hele goede ervaring had gehad met hypnose bij het overwinnen van een angst. Zo ben ik bij Twan terecht gekomen. Ik vertrouwde hem volledig en kon heel goed meegaan in de sessie. Het gevolg was indrukwekkend: Ik kon direct weer met smaak eten. Ik ben Twan hier heel dankbaar voor.”

Hier vind je meer recensies van cliënten.

Werkwijze

Mijn werkwijze is dat we geheel vrijblijvend en ongedwongen kennis met elkaar maken. We bespreken waaraan jij wilt werken, wat je wilt veranderen of welke klachten je hebt. Ik geef aan of ik je hierbij kan helpen en stel voor op welke manier we dit kunnen doen. Je kan dit even laten bezinken en daarna maken we indien gewenst een vervolgafspraak. Meer weten of een afspraak maken? Bel 06 – 21 66 66 36 of vul onderstaand contactformulier in.

CONTACTFORMULIER

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Uw telefoonnummer (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht