Hypnotherapie & Hypnose in Eindhoven


Hypnose Eindhoven

Hypnotherapeut Twan Boetzkes van Transformose uit Eindhoven gebruikt hypnose als een vorm van behandeling om te helpen bij verschillende klachten en problemen. Hypnotherapie wordt steeds populairder en bekender vanwege de effectiviteit van de behandelingen. Maar ook dankzij het snelle effect van een behandeling. Daarnaast worden steeds meer positieve resultaten uit wetenschappelijk onderzoek gepubliceerd over hypnose en hypnotherapie.

Waar helpt het bij?

Hypnose en Hypnotherapie worden gebruikt om verschillende problemen, klachten en aandoeningen te behandelen. Deze kunnen zich lichamelijk of mentaal voordoen. Denk bijvoorbeeld aan:

- Gewichtsverlies (afvallen)
- Stoppen met roken
- Hoofdpijn
- Vage lichamelijke klachten
- Angsten (vlieg-angst, faalangst, hoogtevrees, angst voor spinnen)
- Slaapproblemen
- Stress
- Burn-out
- Alcohol verslaving
- Relatieproblemen

 Hoe werkt hypnose?

Hypnose zorgt ervoor dat er direct met je onderbewustzijn kan worden gewerkt. Er zijn verschillende manier om hypnose toe te passen. Vaak is een enkele sessie voldoende om een probleem of klacht te verhelpen. Bij dieperliggende problemen kan hypnose worden gecombineerd met regressietherapie. In onderstaande video licht Twan Boetzkes verder toe hoe hypnose werkt.
 

Hypnose in Eindhoven

Transformose heeft al veel cliënten uit Eindhoven en omgeving geholpen door middel van hypnose. Referenties en ervaringen van tevreden cliënten vind je hier. Voordat we aan de slag gaan met hypnotherapie vind ik het belangrijk dat we samen bespreken waaraan je wilt werken. Ik geef dan aan of ik je kan helpen en wat het beste stappenplan hiervoor is. Dit bespreken we in een gratis en vrijblijvend gesprek.

Je kan na afloop een en ander rustig laten bezinken en later (of meteen al) beslissen of je kiest voor een behandeling bij Transformose. Wil je meer informatie of een gratis adviesgesprek aanvragen? Neem dan contact op via 06 - 21 66 66 36, mail naar info@transformose.nl of gebruik onderstaand contactformulier.

 

CONTACTFORMULIER

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Uw telefoonnummer (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht