Hypnotherapie & Hypnose Helmond


hypnotherapie en hypnose in helmond

Op slechts 20 km van Helmond vind je Transformose. Transformose is een hypnosepraktijk in Noord-Eindhoven (Woensel) en is eenvoudig en snel te bereiken vanuit Helmond.

Transformose is opgericht door hypnotherapeut Twan Boetzkes. Hij gebruikt hypnose al jarenlang als behandelvorm om cliënten te helpen bij verschillende klachten en problemen.
 

Helpt hypnose bij mijn klacht of probleem?

Hypnotherapie en hypnose worden veelvuldig gebruikt om verschillende problemen en gezondheidsklachten te behandelen. Deze kunnen lichamelijk of mentaal van aard zijn. Onderstaand vind je enkele voorbeelden:

- Afvallen
- Stoppen met roken
- Hoofdpijn
- Vage lichamelijke klachten
- Angsten (bijv: faalangst en hoogtevrees maar ook angst voor spinnen)
- Slaapproblemen
- Stress
- Burn-out
- Gebrek aan zelfvertrouwen
- Alcohol verslaving
- Nagelbijten
- Relatieproblemen
 

Werking van hypnose

Door hypnose kan er direct met je onderbewustzijn worden gewerkt. Er zijn verschillende manier om hypnose toe te passen. Vaak is een enkele sessie al voldoende om een probleem of klacht te verhelpen. Bij dieperliggende problemen of oorzaken kan hypnose worden gecombineerd met regressietherapie. In onderstaande video licht Twan Boetzkes (eigenaar van Transformose) toe hoe hypnose werkt.


 

Hypnose in Helmond

Transformose is een bekende naam in Helmond. Twan heeft al veel cliënten uit Helmond (waaronder ook Mierlo-Hout, Stiphout en Brouwhuis) geholpen door middel van hypnose.
 

Werkwijze

Voordat een hypnose sessie plaats vindt er eerst een vrijblijvend & gratis gesprek plaats. Het is namelijk van belang dat er vooraf wordt besproken waaraan je wilt werken en of Twan je daarbij kan helpen. Afhankelijk van je probleem of klacht wordt er, in overleg met jou, een eenmalige sessie ingepland of een stappenplan uitgewerkt.

Je hoeft niet direct een keuze te maken maar kan na afloop van het gesprek e.e.a. laten bezinken en later (of direct) beslissen of je kiest voor een behandeling bij Transformose. Wil je meer informatie of een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aanvragen? Neem dan contact op met Twan via 06 - 21 66 66 36 of gebruik onderstaand contactformulier.
 

CONTACTFORMULIER

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Uw telefoonnummer (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht