Afvallen door hypnose & virtuele maagband | Veghel


Afvallen door hypnose in Veghel

Overgewicht en je onderbewustzijn

Overgewicht is een veel voorkomend probleem in Nederland. Ook in Veghel groeit overgewicht snel volgens data van de GGD.

Dagelijks gaan veel Veghelnaren de strijd aan in de sportschool en met een streng dieet. We weten dat we meer moeten bewegen en minder moeten eten om af te vallen. Maar als het zo eenvoudig was dan had niemand overgewicht.

Het probleem zit grotendeels in je onderbewustzijn. Je weet heus wel dat je die zak chips niet leeg moet eten of beter wokgroenten kan eten i.p.v. een frikandel speciaal. Maar iets in je onderbewustzijn zorgt ervoor dat je toch die gezondere keuzes laat liggen.

Helpt hypnose echt bij afvallen?

In Veghel zijn veel sportclubs en sportverenigingen te vinden. Maar met sporten alleen red je het niet. Je moet die knop omzetten in je onderbewustzijn. De knop die ervoor zorgt dat je drang naar eten verdwijnt.

Hypnotherapie (of hypnose) zorgt dat er met je onderbewustzijn gewerkt kan worden. Je onderbewustzijn accepteert de gewenste verandering dankzij hypnose en je krijgt je eetgedrag onder controle.

Hoe werkt een virtuele maagband?

Onder hypnose kan er een virtuele maagband worden aangebracht. De werking hiervan is hetzelfde als een medische maagband. Je kunt na het ‘plaatsen’ van een virtuele maagband minder eten en je zit sneller vol. Je hebt sneller een verzadigd gevoel. Dus je eet automatisch minder.

Het verschil met een echte maagband is dat er geen risicovolle  operatie bij komt kijken. En je hoeft geen traject in ziekenhuis te doorlopen. Je kan bij Transformose snel terecht.

Twan van Transformose helpt

Twan Boetzkes van Transformose uit Horn bij Roermond is een hypnose coach. Twan heeft veel ervaring in hypnose in combinatie met afvallen. Hij is als Register Counsellor en hypnotherapeut aangesloten bij de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg (NFG) en bij Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ).

In onderstaande video licht Twan toe hoe hypnose i.c.m. afvallen en een virtuele maagband in zijn werk gaat.

Gratis adviesgesprek of meer info?

Wil je meer weten over afvallen onder hypnose of over de virtuele maagband? Of wil je een gesprek inplannen voor een gratis adviesgesprek? Bel 06 – 21 66 66 36 of gebruik onderstaand contactformulier.

Contactformulier

Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)
Heb je een vraag of wil je een afspraak inplannen?
Ik ga akkoord met het Privacy Statement(Vereist)