Burnout behandeling in Eindhoven


Wat houdt een burnout behandeling in?

Het is belangrijk om te weten dat een burnout iedereen kan overkomen. Ook bij mensen waarvan je het totaal niet verwacht. Bij Transformose zijn zeer regelmatig Eindhovenaren met een burnout te vinden. En dat is niet gek.

Er wordt tegenwoordig veel van mensen verwacht en een burnout sluipt er vaak langzaam in. De klachten die horen bij een burnout verschillen per persoon. Het kan zijn dat een huisarts niet altijd een burnout herkent door de diversiteit aan klachten.

Elk mens is uniek en dat geldt ook voor een burnout. Afhankelijk van jouw burnout wordt er, samen met jou, een behandelplan opgesteld. Zo weet je vooraf waar je aan toe bent en heb je een inschatting van de kosten.

Een behandeling kan bestaan uit counseling al dan niet in combinatie met hypnotherapie en/of IEMT.

 

Waarom burnout begeleiding door Transformose?

Het voordeel van een behandeling bij Transformose is dat je vooraf weet waar je aan toe bent. Geen eindeloos traject. Maar doelgericht aan de slag gaan om jou te helpen naar een leven zonder burnout en stress. Je krijgt handvaten mee waardoor je in de toekomst stress signalen beter signaleert en hierdoor een toekomstige burnout kan vermijden.

Wat zeggen anderen?

"Life changing! Ik was 5 maanden thuis i.v.m. lichamelijke klachten en burn-out. Ik heb veel gelezen en hulp van een coach gehad maar uiteindelijk kwam ik niet helemaal tot de kern. Ik had geen ervaring met hypnotherapie maar ik stond ervoor open. De kennismaking met Twan voelde goed en vertrouwd. We hebben een uitgebreid gesprek gehad (fijne gesprekspartner) en vervolgens IEMT en hypnose. Het effect is geweldig. Ik voel me sterk, niet meer zo kwetsbaar. En bovenal gelukkiger. Ik voel me door de hypnose dichter bij mezelf en kan het allemaal weer aan."
Manon Thissen

behandeling van burnout in eindhoven

Wie is Twan?

Transformose is opgericht door Twan Boetzkes. Hij staat bekend om zijn eerlijke, effectieve en integere benadering en behandeling. Niet alleen Eindhovenaren weten Twan te vinden als betrouwbare burnout coach. Door de vele positieve ervaringen komen zijn cliënten inmiddels uit heel Brabant, Limburg, Gelderland en andere provincies.

Twan is als Register Counsellor en hypnotherapeut aangesloten bij de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg (NFG) en bij Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ). Door de aansluiting bij deze beroepsvereniging en dit Register en de jarenlange ervaring onderschrijft hij zijn kwaliteit, discretie en professionaliteit.

 

burnout coach eindhoven

100% vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek in Eindhoven

Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek om te kijken of Twan je kan helpen bij jouw burnout? Neem contact op via onderstaand contactformulier, mail naar info@transformose.nl of bel 06 - 21 66 66 36.

Contactformulier

Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)
Heb je een vraag of wil je een afspraak inplannen?
Ik ga akkoord met het Privacy Statement(Vereist)