Burnout behandeling in Eindhoven


Wat houdt een burnout behandeling in?

Het is belangrijk om te weten dat een burnout iedereen kan overkomen. Ook bij mensen waarvan je het totaal niet verwacht. Bij Transformose zijn zeer regelmatig Eindhovenaren met een burnout te vinden. En dat is niet gek.

Er wordt tegenwoordig veel van mensen verwacht en een burnout sluipt er vaak langzaam in. De klachten die horen bij een burnout verschillen per persoon. Het kan zijn dat een huisarts niet altijd een burnout herkent door de diversiteit aan klachten.

Elk mens is uniek en dat geldt ook voor een burnout. Afhankelijk van jouw burnout wordt er, samen met jou, een behandelplan opgesteld. Zo weet je vooraf waar je aan toe bent en heb je een inschatting van de kosten.

Een behandeling kan bestaan uit counseling al dan niet in combinatie met hypnotherapie en/of IEMT.

 

 

Waarom burnout begeleiding door Transformose?

Het voordeel van een behandeling bij Transformose uit Eindhoven is dat je vooraf weet waar je aan toe bent. Geen eindeloos traject. Maar doelgericht aan de slag gaan om jou te helpen naar een leven zonder burnout en stress. Je krijgt handvaten mee waardoor je in de toekomst stress signalen beter signaleert en hierdoor een toekomstige burnout kan vermijden.

 

behandeling van burnout in eindhoven

Wie is Twan?

Transformose is opgericht door Twan Boetzkes. Hij staat bekend om zijn eerlijke, effectieve en integere benadering en behandeling. Niet alleen Eindhovenaren weten Twan te vinden als betrouwbare burnout coach. Door de vele positieve ervaringen komen zijn cliënten inmiddels uit heel Brabant.

Twan is als Register Counsellor aangesloten bij de NFG en het RBCZ en als hypnosecoach aangesloten bij de HVNL en het IHR. Door deze aansluiting bij deze beroepsverenigingen en jarenlange ervaring onderschrijft hij zijn kwaliteit, discretie en professionaliteit.

 

burnout coach eindhoven

100% vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek in Eindhoven

Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek om te kijken of Twan je kan helpen bij jouw burnout? Neem contact op via onderstaand contactformulier, mail naar info@transformose.nl of bel 06 - 21 66 66 36.

Contactformulier

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht