Hypnose stoppen met roken – Ervaringen


Ervaringen - Stopen met roken door hypnose

Hoe werkt hypnose bij het stoppen met roken?

Hypnose en reguliere zorg
Hypnose wordt door de reguliere zorg steeds vaker ingezet. Omdat sommige handelingen en gedragingen vanuit het onderbewustzijn voort komen en deze moeilijk beïnvloedbaar zijn met reguliere behandelmethodes. Bij het Juliana Ziekenhuis in Den Haag wordt bijvoorbeeld hypnose toegepast bij kinderen om pijn, stress en angst te reduceren.

De behoefte aan roken komt uit het onderbewustzijn
Rokers weten dat roken slecht voor ze is en dat kan een arts wel tegen ze zeggen, maar het daadwerkelijk stoppen lukt niet. Omdat er iets in het onderbewustzijn gebeurd. Dat er voor zorgt dat men toch weer een sigaret opsteekt.

Hypnose is niet magisch of mysterieus
Hypnose of hypnotherapie is niet magisch of mysterieus en je valt ook niet in slaap. Je bent er continue zelf bij en weet wat er gebeurt. Wat gebeurt er dan wel? Tijdens een sessie wordt jouw concentratie naar binnengericht, je verdiept je in jezelf. Er wordt gecommuniceerd met je onderbewustzijn door de hypnose-coach. En tijdens de hypnose-sessie wordt de lust naar een sigaret weggenomen.

Wat zijn de ervaringen?

De ervaringen zijn veelal positief. Maar er zijn ook mensen bij wie het tijdelijk werkt en nogmaals terugkomen voor een sessie. Onderstaand ervaringen van rokers die een hypnose-sessie hebben gevolgd voor het stoppen met roken.

 

“Via een vriendin kwam ik bij Twan terecht voor ondersteuning bij stoppen met roken. Vele malen was ik al gestopt en telkens opnieuw begonnen. vanaf het eerste moment heb ik geen enkele keer trek gehad in een sigaret. Het is alsof ik nooit gerookt heb. In de eerste week een enkele gedachte die vrijwel meteen weer weg was. Ook ben ik niet extra gaan eten of snoepen. Ik ben een ontzettend gelukkige NIET-roker na 1 hypnosebehandeling bij Transformose!”
Veronique van der Heijden

 

“Ik ben 3 maanden geleden bij Twan geweest voor een sessie om te stoppen met roken. De eerste keer ‘pakte’ helaas bij mij niet, gelukkig mocht ik nog een keer terug komen. Dit is de laatste dag geweest dat ik de behoefte heb gevoeld om te roken! Al met al, erg succesvol en ik zou Twan van harte aanbevelen. Hij neemt goed de tijd om het je allemaal uit te leggen en je gerust te stellen, hypnose is een bijzondere methode, het werkt echt heel goed!”
Iris Heuer

 

“Stoppen met roken is echt aan te raden, nergens geen last van en geen gemis van het roken. Echt super.”
Danny van den Broek

 

“Voordat ik met Twan in aanraking kwam, stopte ik met regelmaat met roken. Dat ging dan een paar dagen goed totdat mijn hoofd weer veel aandacht gaf aan het roken. Je kent het wel, dat stemmetje dat constant “sigaret, sigaret” roept. Ik kon daar dan geen weerstand meer aan bieden. Na de behandeling denk ik nog wel eens aan roken, maar dat is heel snel voorbij. Het is net alsof de gedachte niet blijft hangen. Geen vervelende rooklucht meer; niet meer een pauze moeten inlassen omdat ik zo nodig moet roken. En vooral geen geld meer uitgeven aan deze verschrikkelijke behoefte. En, niet geheel onbelangrijk: ik ben geen ons aangekomen nu ik gestopt ben.”
Tessa Augustijn

 

“Fijne rustgevende behandeling. Je voelt je meteen op je gemak bij hem. Was nog nooit onder hypnose gebracht maar hij legt alles heel duidelijk uit wat er gaat gebeuren. Vond het een bijzondere ervaring met een gewenst effect.”
Funda Tyriaki

 

“Morgen al 3 weken gestopt met roken,totaal geen moeite mee!! Twan hartstikke bedankt.”
Marja Bastiaan

 

Wat kost stoppen met roken door hypnose?

De kosten bedragen 255,-. Is er sprake van een terugval binnen een half jaar? Dan zie we je graag terug voor een gratis extra sessie. Hoe groot is de kans dat je een tweede hypnosesessie nodig hebt? Slechts 1 op 20 rokers zien we nog eens terug voor een tweede sessie.

Hoe werkt het?

 

Wil jij het zelf ervaren of meer informatie?

Neem contact op voor meer informatie of plan een gratis en vrijblijvend adviesgesprek in. Bel: 06 – 2166 6636 of gebruik onderstaand contactformulier.

 

CONTACTFORMULIER

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Uw telefoonnummer (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht