Stoppen met roken door hypnose in Eindhoven


Transformose uit Eindhoven heeft al veel cliënten geholpen met stoppen met roken door hypnose.

Hypnose | Stoppen met roken in Eindhoven

Overtuigd van het effect

Twan Boetzkes van hypnotherapie-praktijk Transformose uit Eindhoven is overtuigd van het effect van hypnose op het stoppen met roken. Daarom heeft Transformose hiervoor een behandeling op basis van een speciale prijs opgesteld. Namelijk de “Stoppen met roken zonder terugval” behandeling.

Een behandeling kost € 195,- en dat zijn eenmalige kosten. De kans is klein, maar wanneer je binnen een half jaar een terugval hebt dan ben je welkom voor een extra gratis sessie.

Voor wie?

Of dat je nu slechts enkele sigaretten per dag rookt of al decennia lang een of twee pakjes per dag rookt. Ik kan jou helpen. Stop vandaag nog, elke dag dat je eerder stopt verklein je de kans op ernstige ziektes.

Denk aan longziektes (longkanker), diabetes, vruchtbaarheidsproblemen, hart- en vaatziekten maar ook aan ademhalingsproblemen, benauwdheid en COPD. En aan de mensen om je heen.

Ben je zwanger of wil je zwanger worden? Denk dan aan de gevolgen voor jouw ongeboren kind. Heeft jouw kind of partner astma of andere longaandoeningen? Eveneens een goede reden om vandaag nog te stoppen.

Hoe werkt hypnose om te stoppen met roken?

Rasta Rostelli heeft hypnose in Nederland bekend gemaakt. Ondanks die bekendheid zijn er nog veel misvattingen over hypnose. Hoe werkt het dan? Als ervaren hypnose-therapeut zorg ik dat ik rechtstreeks tegen jouw onderbewustzijn kan praten.

Jij als cliënt blijft in controle tijdens deze sessies en je weet nog steeds wat er om je heen gebeurt en hoe je reageert. Je “slaapt” dus niet. Als jij toestaat dat de gegeven suggesties door je onderbewustzijn worden geaccepteerd dan zullen de veranderingen plaatsvinden die jij nodig hebt.

Wie is Transformose?

Twan Boetzkes is eigenaar van Transformose. Een praktijk voor hypnotherapie, hypnose, counseling en coaching in Eindhoven. Hij heeft veel ervaring in hypnose.

Hij onderbouwt zijn kennis en ervaring met verschillende opleidingen, trainingen en certificering op het gebied van hypnose. Hij is o.a. aangesloten bij Hypnose Vereniging Nederland (HVNL) en bij het International Hypnotherapist Register (IHR).

Wat zeggen anderen?

Morgen al 3 weken gestopt met roken,totaal geen moeite mee! Twan, hartstikke bedankt.
Marja Bastiaan

“Ik ben nu precies 1 jaar geleden bij Twan geweest voor een sessie om te stoppen met roken. De eerste keer ‘pakte’ helaas bij mij niet, gelukkig mocht ik nog een keer terug komen. Dit is de laatste dag geweest dat ik de behoefte heb gevoeld om te roken! Al met al, erg succesvol en ik zou Twan van harte aanbevelen. Hij neemt goed de tijd om het je allemaal uit te leggen en je gerust te stellen, hypnose is een bijzondere methode, het werkt echt heel goed!”
Iris Heuer

“Via een vriendin kwam ik bij Twan terecht voor ondersteuning bij stoppen met roken. Vele malen was ik al gestopt en telkens opnieuw begonnen. Vanaf het eerste moment heb ik geen enkele keer trek gehad in een sigaret. Het is alsof ik nooit gerookt heb. In de eerste week een enkele gedachte die vrijwel meteen weer weg was. Ook ben ik niet extra gaan eten of snoepen.”
Veronique van der Heijden

Video – Hoe werkt stoppen met roken?

Vraag gratis adviesgesprek aan

Heb je nog vragen of wil je een keer langskomen in Eindhoven voor een gratis kennismakingsgesprek? Of wil je een Stoppen met Roken (zonder terugval) sessie inplannen voor 195,-? Neem vrijblijvend contact op. Bel 06 – 21 66 66 36 of gebruik onderstaand contactformulier.

CONTACTFORMULIER

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Uw telefoonnummer (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht