Stoppen met roken door hypnose in Eindhoven


Hypnose | Stoppen met roken in Eindhoven

22% van de Eindhovenaren rookt

Wil je stoppen met roken? Hypnosecoach Twan van Transformose uit Eindhoven heeft al veel fervente Eindhovense rokers geholpen bij het stoppen met roken met behulp van hypnotherapie. Je bent overigens niet de enige Eindhovenaar die rookt. Want 22% van de Eindhovenaren tussen de 19 en 64 jaar rookt. Daarmee behoort Eindhoven tot de top 8 gemeentes in Zuidoost-Brabant met de meeste rokers.

Rokers in Eindhoven

Stoppen met roken door hypnose?

Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Maar het kan echt. Twan Boetzkes van hypnosepraktijk Transformose uit Eindhoven is overtuigd van het effect van hypnose op het stoppen met roken. Daarom heeft hij hiervoor een speciale behandeling opgesteld. Namelijk de “Stoppen met roken zonder Terugval” behandeling. En heeft hiermee al veel cliënten geholpen met stoppen met roken.

Een behandeling kost € 255,- en dat zijn eenmalige kosten. De kans is klein, maar wanneer je binnen een half jaar een terugval hebt dan ben je welkom voor een extra gratis sessie.

Voor wie?

Of je nu slechts enkele sigaretten per dag rookt of al decennialang een of twee pakjes per dag rookt. Stop vandaag nog, elke dag dat je eerder stopt verklein je de kans op ernstige ziektes. Denk aan longziektes (longkanker), diabetes, vruchtbaarheidsproblemen, hart- en vaatziekten maar ook aan ademhalingsproblemen, benauwdheid en COPD. En aan de mensen en kinderen om je heen.

Ben je zwanger of wil je zwanger worden? Denk dan aan de gevolgen voor jouw ongeboren kind. Heeft jouw kind of partner astma of andere longaandoeningen? Eveneens een goede reden om vandaag nog te stoppen.

Hoe werkt hypnose om te stoppen met roken?

Rasta Rostelli heeft hypnose in Nederland bekend gemaakt. Ondanks die bekendheid zijn er nog veel misvattingen over hypnose. Hoe werkt het dan? Als ervaren hypnose-therapeut zorg ik dat ik rechtstreeks tegen jouw onderbewustzijn kan praten.

Jij als cliënt blijft in controle tijdens deze sessies en je weet nog steeds wat er om je heen gebeurt en hoe je reageert. Je “slaapt” dus niet. Als jij toestaat dat de gegeven suggesties door je onderbewustzijn worden geaccepteerd dan zullen de veranderingen plaatsvinden die jij nodig hebt.

Twan Boetzkes - Hypnose Coach bij stoppen met rokenWie is Transformose?

Twan Boetzkes is eigenaar van Transformose. Een praktijk voor hypnotherapie, hypnose, counseling en coaching in de Achtse Barrier (Woensel-Noord) in Eindhoven. Hij heeft veel ervaring in hypnose. Hij onderbouwt zijn kennis en ervaring met verschillende opleidingen, trainingen en certificering op het gebied van hypnose. Hij is aangesloten bij de NFG (Nederlandse Federatie Gezondheidszorg) en het RBCZ (register beroepsbeoefenaren complementaire zorg).

Wat zeggen anderen?

“Wauw, echt een aanrader. Vandaag geweest nam alle tijd. Als stoppen met roken mij niet lukt ligt het niet aan Twan.”
Annemiek Mulder

Morgen al 3 weken gestopt met roken,totaal geen moeite mee! Twan, hartstikke bedankt.
Marja Bastiaan

“Ik ben nu precies 1 jaar geleden bij Twan geweest voor een sessie om te stoppen met roken. De eerste keer ‘pakte’ helaas bij mij niet, gelukkig mocht ik nog een keer terug komen. Dit is de laatste dag geweest dat ik de behoefte heb gevoeld om te roken! Al met al, erg succesvol en ik zou Twan van harte aanbevelen. Hij neemt goed de tijd om het je allemaal uit te leggen en je gerust te stellen, hypnose is een bijzondere methode, het werkt echt heel goed!”
Iris Heuer

“Via een vriendin kwam ik bij Twan terecht voor ondersteuning bij stoppen met roken. Vele malen was ik al gestopt en telkens opnieuw begonnen. Vanaf het eerste moment heb ik geen enkele keer trek gehad in een sigaret. Het is alsof ik nooit gerookt heb. In de eerste week een enkele gedachte die vrijwel meteen weer weg was. Ook ben ik niet extra gaan eten of snoepen.”
Veronique van der Heijden

“Stoppen met roken is echt aan te raden, nergens geen last van en geen gemis van het roken. Echt super.”
Danny van den Broek

Uitleg – Hoe werkt stoppen met roken?

Vraag gratis kennismakingsgesprek aan

Heb je nog vragen of wil je een keer langskomen in Eindhoven voor een gratis kennismakingsgesprek? Neem vrijblijvend contact op. Bel 06 – 21 66 66 36 of gebruik onderstaand contactformulier.

Contactformulier

Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)
Heb je een vraag of wil je een afspraak inplannen?
Ik ga akkoord met het Privacy Statement(Vereist)