Stoppen met roken door hypnotherapie – Venlo


21% van de Venlonaren rookt

Wil je stoppen met roken? Je ziet steeds minder mensen roken in Venlo. Maar het is misschien goed om te weten dat je niet de enige bent die nog rookt in Venlo. In 2022 rookte 21% van de Venlose bevolking. Dat is meer dan het gemiddelde in Limburg. Want in heel Limburg rookt 17% van de bevolking. Venlo behoort tot de top 3 gemeentes met meeste rokers in Limburg. 25% van de mannen en 17% van de vrouwen rookt in Venlo. En de grootste groep rokers zit in de leeftijdscategorie 40 tot 54 jaar.

Klaar om te stoppen met roken?

Er zijn verschillende redenen om te stoppen met roken. Wil je stoppen omdat een pakje sigaretten en/of shag bijna onbetaalbaar wordt? Omdat je bijna nergens meer mag roken en je je nergens meer welkom voelt? Is je partner of dochter zwanger of wil je zelf graag zwanger worden? Of wil je simpelweg omdat het je eigen gezondheid schaadt? Allemaal goede redenen om vandaag nog te stoppen.

Stoppen met roken door hypnotherapie

Twan Boetzkes van hypnosepraktijk Transformose uit Horn bij Roermond, is overtuigd van het effect van hypnose op het stoppen met roken. Daarom heeft hij een speciale behandeling opgesteld. Namelijk de “Stoppen met roken zonder Terugval” behandeling. Hij heeft al heel veel mensen uit Venlo geholpen met het stoppen met roken. Elke dag dat je eerder stopt met roken verkleint je kans op ziektes en gezondheidsproblemen. Zoals diabetes, longziektes (longkanker), hart- en vaatziekten, vruchtbaarheidsproblemen, ademhalingsproblemen, benauwdheid en COPD.

Wat kost ‘Stoppen met Roken zonder Terugval’?

De “Stoppen met roken zonder Terugval” behandeling kost € 255,-. Dit zijn eenmalige kosten. De kans is klein, maar wanneer je binnen een half jaar een terugval hebt dan ben je welkom voor een extra gratis sessie.

Voor wie in Venlo is de hypnotherapie behandeling geschikt?

Rook je af en toe een sigaret op een feestje? Of je rook je als kettingroker al sinds je 16e twee pakjes sigaretten per dag? Dat maakt niet uit. Twan zorgt dat jij eindelijk die knop in je hoofd kan om kan zetten en zodat je geen drang meer hebt naar een sigaret. Zodat jij ook een niet-roker wordt.

Hoe werkt hypnose om te stoppen met roken?

Jij blijft in controle tijdens deze sessies en je weet continue wat er om je heen gebeurt en hoe je reageert. Je valt dus niet in slaap. Als jij het toestaat dat de gegeven suggesties door je onderbewustzijn worden geaccepteerd dan zullen de veranderingen plaatsvinden die jij nodig hebt. Twan is hypnose-therapeut met jarenlange ervaring en ik zorg dat ik rechtstreeks tegen jouw onderbewustzijn kan praten. In onderstaande video licht Twan toe hoe het werkt:

Wat zeggen anderen?

Ik ben nu dik 3 weken gestopt met roken dankzij de hypnose bij Transformose. Fantastisch hoe dit werkt. Al vele pogingen gedaan maar nog nooit zo succesvol en moeiteloos als dit. Dit zal in de verzekeringen moeten zitten als ze een rookvrij land willen maken van NL. Wat een geweldige ervaring. Ik raad het iedereen aan om naar Twan te gaan.”
Nienke Schiphorst

“Ben een half jaar geleden bij Twan geweest om te stoppen met roken. Sindsdien geen sigaret meer aangeraakt. Heb er ook geen behoefte aan. Zo fijn om een niet roker te zijn. Dank je wel Twan.”
Ilonka

Voor mij is Twan meer dan 5 sterren waard en raad hem dan ook iedereen aan. Ik ben nu 14 dagen stopt met roken en het is alsof ik na de hypnose nooit gerookt heb en sta hier dan ook enorm van versteld. Ik zal Twan eeuwig dankbaar zijn 🙏🏼. De voor en na service is meer dan verwacht geweldig. Alles is boven mijn verwachtingen gelopen. Twan echt dankje dankje dankjewel 🙏🏼”
Carol van Rees

“Via een vriendin kwam ik bij Twan terecht voor ondersteuning bij stoppen met roken. Vele malen was ik al gestopt en telkens opnieuw begonnen. vanaf het eerste moment heb ik geen enkele keer trek gehad in een sigaret. Het is alsof ik nooit gerookt heb. In de eerste week een enkele gedachte die vrijwel meteen weer weg was. Ook ben ik niet extra gaan eten of snoepen.
Ik ben een ontzettend gelukkige NIET-roker na 1 hypnosebehandeling bij Transformose!”

Veronique van der Heijden

Bekijk alle Google Reviews

Vraag gratis kennismakingsgesprek aan

Heb je nog vragen of wil je een keer langskomen in Horn bij Roermond (30 min rijden vanaf Venlo) voor een gratis kennismakingsgesprek? Neem vrijblijvend contact op. Bel 06 – 21 66 66 36 of gebruik onderstaand contactformulier.

Contactformulier

Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)
Heb je een vraag of wil je een afspraak inplannen?
Ik ga akkoord met het Privacy Statement(Vereist)