Stoppen met roken door hypnose in Roermond


Roermond- Hypnose stoppen met roken

Wil je ook stoppen met roken? Twan van hypnotherapie-praktijk Transformose uit Horn (bij Roermond) heeft al veel Roermondse rokers geholpen bij het stoppen met roken met behulp van hypnose.

In Roermond rookt 18,5% van de volwassenen. Dus je bent niet de enige roker in Roermond. En Roermond is niet de gemeente met de meeste rokers in Limburg. Want in de volgende Limburgse gemeentes rookt een hoger % van de inwoners: Roerdalen, Maastricht, Landgraaf, Kerkrade, Brunssum, Heerlen en Venlo. Gemeente Roermond staat op de 8e plek.

Hoe werkt ‘Stoppen met roken door hypnose’?

Veel mensen komen de praktijk binnen omdat ze overtuigd zijn door roker die eerder een bezoek heeft gebracht aan Transformose. Want voor de meeste mensen klinkt het te mooi om waar te zijn. Door een enkel bezoek aan Twan Boetzkes van Transformose uit Horn en dan in 1 keer gestopt met roken? Het kan echt, lees onderstaande reviews van voormalige niet-rokers. Speciaal voor rokers is een behandeling opgesteld. Namelijk de “Stoppen met roken zonder Terugval” behandeling. Hierdoor zijn al veel cliënten geholpen met stoppen met roken.

Wat kost het?

Deze behandeling kost € 255,- en dat zijn eenmalige kosten. De kans is klein, maar wanneer je binnen een half jaar een terugval hebt dan ben je welkom voor een extra gratis sessie.

Wat voor soort rokers?

Rook je al jarenlang een of twee pakjes per dag of alleen een sigaret op een feestje? Elke roker kan worden geholpen met hypnotherapie. 

Hoe werkt hypnose om te stoppen met roken?

Stoppen met roken klinkt zo eenvoudig. Maar als het zo makkelijk was, rookte er bijna niemand meer in Roermond en omgeving. Veel mensen hebben al volop pogingen gedaan. Je weet dat het beter is om te stoppen, maar het lukt niet.

Als ervaren hypnose-therapeut zorgt Twan dat hij rechtstreeks tegen jouw onderbewustzijn kan praten. Je valt niet in slaap tijdens de sessie en jij blijft in controle tijdens deze sessies. Je weet wat er om je heen gebeurt. Wanneer jij het toestaat worden suggesties doorgegeven aan je onderbewustzijn en worden deze geaccepteerd. Dan zullen de veranderingen plaatsvinden om te stoppen met roken. En kan je jezelf eindelijk een niet-roker noemen.

Wie is Twan?

Twan Boetzkes is eigenaar van Transformose. Een praktijk voor hypnotherapie, hypnose, counseling en coaching in Horn (Noord-Limburg) op enkele minuten rijden van Roermond. Hij heeft veel jarenlange ervaring in hypnotherapie. Hij heeft diverse opleidingen en trainingen gevolgd en is gecertificeerd op het gebied van hypnose. Hij is aangesloten bij de NFG (Nederlandse Federatie Gezondheidszorg) en het RBCZ (register beroepsbeoefenaren complementaire zorg).

Wat zeggen anderen?

“Morgen al 3 weken gestopt met roken,totaal geen moeite mee! Twan, hartstikke bedankt.”
Marja Bastiaan

“Wauw, echt een aanrader. Vandaag geweest nam alle tijd. Als stoppen met roken mij niet lukt ligt het niet aan Twan.”
Annemiek Mulder

“Stoppen met roken is echt aan te raden, nergens geen last van en geen gemis van het roken. Echt super.”
Danny van den Broek

Bekijk meer ervaringen.

Video met uitleg van Twan – Hoe werkt stoppen met roken?

Vraag gratis kennismakingsgesprek aan

Heb je nog vragen of wil je een keer langskomen in Horn bij Roermond voor een gratis kennismakingsgesprek? Neem vrijblijvend contact op. Bel 06 – 21 66 66 36 of gebruik onderstaand contactformulier.

Contactformulier

Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)
Heb je een vraag of wil je een afspraak inplannen?
Ik ga akkoord met het Privacy Statement(Vereist)