Stoppen met roken door hypnose | Bij Helmond


stoppen met roken door hypnose in Helmond

Woon jij in Helmond en wil je stoppen met roken? Twan Boetzkes van hypnosepraktijk Transformose vlakbij Helmond heeft al verschillende fervente rokers geholpen bij het stoppen met roken. Je bent niet de enige Helmonder die rookt. Want 26% van de Helmonders tussen de 19 en 64 jaar geeft aan te roken. Stoppen met roken door hypnose? Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Maar het kan echt.

Overtuigd van het effecthypnose helmond | stoppen met roken

Twan Boetzkes van Transformose is overtuigd van het effect van hypnotherapie op het stoppen met roken. Daarom heeft hij hiervoor een behandeling opgesteld op basis van een unieke opzet en een scherpe prijs. Deze behandeling heet ‘Stoppen met roken zonder terugval’.

De prijs van deze behandeling bedraagt € 255,-. En het mooie hieraan? De behandeling en de kosten zijn beide eenmalig. Mocht je toch binnen een half jaar een terugval hebben, dan ben je welkom voor een extra (gratis) sessie. Maar een extra sessie is vrijwel nooit nodig. Daarom is er veel vraag naar deze behandeling door Transformose.

Redenen om te stoppen met roken

Nicotine is zeer verslavend
Iedereen weet dat roken slecht is voor je gezondheid. Maar het valt niet mee om te stoppen. Nicotine is een zeer verslavende stof. Twijfel je nog om een vrijblijvend & gratis kennismakingsafspraak te maken voor het stoppen met roken? Ik heb extra redenen voor je verzameld om zo snel mogelijk te stoppen.

Longkanker, diabetes en geld besparen
Wanneer je tijdig stopt maak je minder kans op ziektes zoals longkanker, COPD en astma. En ook minder kans op hart- en vaatziekten en diabetes. Wanneer je stopt leef je gemiddeld 10 jaar langer dan mensen die nog roken. Je krijgt meer conditie en energie. En ook een mooiere huid, tanden en een frissere adem. En reken eens uit waar je naartoe op vakantie kan gaan als je al het geld van het roken zou besparen.

Rookvrije ruimtes
Daarnaast komen er steeds meer rookvrije ruimtes in gebouwen. Ook in de Helmondse horeca geldt inmiddels een totaalverbod. En de overheid overweegt ook een rookverbod op terrassen van horecagelegenheden.

Waarom Transformose?

Twan Boetzkes is eigenaar van Transformose. Hij is niet alleen gecertificeerd hypnotherapeut, maar ook gecertificeerd counsellor.

Hij combineert zijn kennis op het gebied van psychosociale hulpverlening en hypnotherapie. Waardoor een hypnose sessie altijd vertrouwd en integer verloopt.

Transformose is aangesloten bij de NFG (Nederlandse Federatie Gezondheidszorg) en het RBCZ (register beroepsbeoefenaren complementaire zorg). Veel cliënten van Transformose komen uit Helmond.

Hoe werkt hypnose bij het stoppen met roken?

Bekijk de video waarin Twan verteld hoe hypnotherapie kan helpen bij jouw rook verslaving.

Gratis adviesgesprek of nog vragen?

Heb je nog vragen of wil je een gesprek inplannen voor een gratis adviesgesprek? Bel 06 – 21 66 66 36 of gebruik onderstaand contactformulier.

Contactformulier

Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)
Heb je een vraag of wil je een afspraak inplannen?
Ik ga akkoord met het Privacy Statement(Vereist)