Stoppen met roken door hypnose | Bij HelmondWoon jij in Helmond en wil je stoppen met roken? Twan Boetzkes van Transformose vlakbij Helmond heeft al verschillende fervente rokers geholpen bij het stoppen met roken.

Stoppen met roken door hypnose… het klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Maar het kan echt.

Overtuigd van het effecthypnose helmond | stoppen met roken

Twan Boetzkes van Transformose is overtuigd van het effect van hypnotherapie op het stoppen met roken. Daarom heeft hij hiervoor een behandeling opgesteld op basis van een unieke opzet en een scherpe prijs. Deze behandeling heet ‘Stoppen met roken zonder terugval’.

De prijs van deze behandeling bedraagt € 195,-. En het mooie hieraan? De behandeling en de kosten zijn beide eenmalig.

Mocht je toch binnen een half jaar een terugval hebben, dan ben je welkom voor een extra (gratis) sessie. Maar een extra sessie is vrijwel nooit nodig. Daarom is er veel vraag naar deze behandeling door Transformose.

Redenen om te stoppen met roken

Iedereen weet dat roken slecht is voor je gezondheid. Maar het valt niet mee om te stoppen. Nicotine is een zeer verslavende stof. Twijfel je nog om een vrijblijvend & gratis kennismakingsafspraak te maken voor het stoppen met roken? Ik heb onderstaand extra redenen voor je verzameld om zo snel mogelijk te stoppen:

– Minder kans op ziektes zoals longkanker, COPD en astma
– Minder kans op hart- en vaatziekten
– Minder kans op diabetes
– Als je stopt leef je gemiddeld 10 jaar langer dan mensen die nog roken
– Betere conditie en meer energie
– Frissere adem en een mooiere huid en tanden
– Bespaar geld

Daarnaast komen er steeds meer rookvrije ruimtes in gebouwen. Ook in de Helmondse horeca geldt inmiddels een totaalverbod. En de overheid overweegt ook een rookverbod op terrassen van horecagelegenheden.

Waarom Transformose?

Twan Boetzkes is eigenaar van Transformose. Hij is niet alleen gecertificeerd hypnotherapeut, maar ook gecertificeerd counsellor.

Hij combineert zijn kennis op het gebied van psychosociale hulpverlening en hypnotherapie. Waardoor een hypnose sessie altijd vertrouwd en integer verloopt.

Transformose is aangesloten bij Hypnose Vereniging Nederland (HVNL) en het International Hypnotherapist Register (IHR). Veel cliënten van Transformose komen uit Helmond.

Hoe gaat het in zijn werk?

Bekijk de video waarin Twan verteld hoe hypnose kan helpen bij jouw rook-verslaving

Gratis adviesgesprek of nog vragen?

Heb je nog vragen of wil je een gesprek inplannen voor een gratis adviesgesprek in Eindhoven (20 min rijden vanaf Helmond). Bel 06 – 21 66 66 36 of gebruik onderstaand contactformulier.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht