Afvallen door hypnose & virtuele maagband | In Eindhoven


Afvallen door hypnose in Eindhoven

Overgewicht en je onderbewustzijn

Overgewicht is een veel voorkomend probleem in Nederland. In 2019 had bijna de helft (50,1%) van de Nederlanders last van overgewicht. En 14,7% had in 2019 last van obesitas (ernstig overgewicht).

Afvallen en overgewicht 2019

Afvallen in Eindhoven

Ook in Eindhoven zijn er dagelijks veel Eindhovenaren die de strijd aangaan met de overtollige kilo’s. Er zijn verschillende manieren om hier vanaf te komen. Meer bewegen en minder eten zijn de meest voor de hand liggende oplossingen. Maar is dat ook echt zo? Want als dat zo was, hadden minder mensen last van overgewicht.

Het probleem zit ‘m vaak in je onderbewustzijn. Je weet dat het beter is om die gevulde koek of zak chips op te eten. Of dat je beter de Mc Donalds in Winkelcentrum Woensel of op de Markt in Eindhoven voorbij kan lopen. En waarom bestel je toch dat chocolade dessert dat leuke restaurantje op de Kleine Berg?

Iets in je onderbewustzijn zorgt ervoor dat je dat lekkers niet kan weerstaan. Want je eet die ene gevulde koek toch op… sterker nog je eet het hele pak in keer leeg. Je bent echt niet de enige met dit probleem. Ik zie dagelijks mensen in mijn praktijk met dit probleem. Van snaaibuien tot ongezonde eetpatronen.

Hypnose helpt bij afvallen?

Je kan veel sporten en bewegen. Er zijn voldoende sportclubs en bootcamp clubs in Eindhoven te vinden. Maar als je die knop in je onderbewustzijn niet om kan zetten t.a.v. de drang naar eten dan verlies je nooit veel kilo’s. Hypnose zorgt ervoor dat er met je onderbewustzijn gewerkt kan worden. Jouw onderbewustzijn accepteert de gewenste verandering en je krijgt je eetmomenten en de hoeveelheid die je eet onder onder controle.

Wat is een virtuele maagband?

Er kan onder hypnose een virtuele maagband worden aangebracht. Dit werkt hetzelfde als een echte maagband. Je kunt na het plaatsen ervan minder eten en je zit eerder vol. Je hebt na een halve maaltijd al een vol gevoel en kunt niet meer eten. Je hebt sneller een verzadigd gevoel en je zult dus kilo’s gaan verliezen.

Het verschil met een echte maagband is dat er geen risicovolle en dure operatie bij komt kijken. Daarnaast komt niet iedereen in aanmerking voor een echte maagband en moet je eerst een langdurig traject doorlopen alvorens de operatie plaatsvindt.

Wat zeggen anderen?

“Alles geprobeerd om van mijn snoepverslaving af te komen, zonder resultaat. Na één sessie bij Twan lukte dit wél!! Ik ben momenteel twee weken ‘clean’ en heb geen behoefte meer aan zoetigheid. Bedankt Twan voor je professionele begeleiding!”
Mascha Corvers

“Twan is een fijn persoon die rustig en vertrouwd overkomt. En nog belangrijker ik zit eindelijk op mijn streefgewicht dankzij de plaatsing van de maagband via hypnotherapie. Eindelijk de nodige kilo’s afgevallen. Bedankt Twan.”
Monique Uiterwaarde

“Voor een tweede keer een bijzondere hypnose sessie gehad. Waar ik van te voren dacht wat hulp nodig te hebben met afvallen, bleek al snel dat er emotioneel ook veel aan de hand is. Op beide punten bezig geweest en ik voel me weer helemaal zen en hoopvol voor de toekomst”
Michelle Faber

Gecertificeerd hypnosecoach

Twan Boetzkes van Transformose heeft tot eind 2023 vanuit Eindhoven gewerkt (Achtse Barrier) als hypnose coach. En is begin 2024 verhuisd naar Horn bij Roermond. Hij heeft veel ervaring in hypnose in combinatie met afvallen en gewichtsbeheersing. Hij is als Register Counsellor en hypnotherapeut aangesloten bij de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg (NFG) en bij Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ).

In onderstaande video licht Twan toe hoe hypnose i.c.m. afvallen en een virtuele maagband in zijn werk gaat.

Gratis adviesgesprek of meer info?

Wil je meer weten over afvallen onder hypnose of over de virtuele maagband? Of wil je een gesprek inplannen voor een gratis adviesgesprek?  Bel 06 – 21 66 66 36 of gebruik onderstaand contactformulier. Tot snel!

Contactformulier

Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)
Heb je een vraag of wil je een afspraak inplannen?
Ik ga akkoord met het Privacy Statement(Vereist)

Bronnen en afbeeldingen:
https://www.volksgezondheidenzorg.info/onderwerp/overgewicht/cijfers-context/samenvatting