Afvallen door hypnose & virtuele maagband | In Eindhoven


Afvallen door hypnose in Eindhoven

Overgewicht en je onderbewustzijn

Overgewicht is een veel voorkomend probleem in Nederland. In 2016 had bijna de helft (49%) van de Nederlanders last van overgewicht. In Eindhoven lag dit percentage in 2016 iets lager dan het landelijk gemiddelde, namelijk 41%.

Hierdoor zijn er dagelijks veel mensen die de strijd aangaan met de overtollige kilo’s. Er zijn verschillende manieren om hier vanaf te komen. Meer bewegen en minder eten zijn de meest voor de hand liggende oplossingen. Maar is dat ook echt zo? Want als dat zo was, hadden minder mensen last van overgewicht.

Het probleem zit ‘m vaak in je onderbewustzijn. Je weet dat het beter is om die gevulde koek niet op te eten. Of het toetje te laten staan in dat leuke restaurantje op de Kleine Berg of Strijp-S. Maar iets in je onderbewustzijn zorgt ervoor dat je ‘m toch op eet. Of sterker nog… je eet het hele pak koeken in keer op of bestelt nog een extra toetje.

Hypnose helpt bij afvallen?

Je kan veel sporten en bewegen. Er zijn voldoende sportclubs en bootcamp clubs in Eindhoven te vinden. Maar als je die knop in je onderbewustzijn niet om kan zetten t.a.v. de drang naar eten dan verlies je nooit veel kilo’s. Hypnose zorgt ervoor dat er met je onderbewustzijn gewerkt kan worden. Jouw onderbewustzijn accepteert de gewenste verandering en je krijgt je eetmomenten en de hoeveelheid die je eet onder onder controle.

Wat is een virtuele maagband?

Daarnaast kan er onder hypnose een virtuele maagband worden aangebracht. Dit werkt hetzelfde als een echte maagband. Je kunt na het plaatsen ervan minder eten en je zit eerder vol. Je hebt na een halve maaltijd al een vol gevoel en kunt niet meer eten.

Je hebt sneller een verzadigd gevoel en je zult dus kilo’s gaan verliezen. Het verschil met een echte maagband is dat er geen risicovolle en dure operatie bij komt kijken. Daarnaast komt niet iedereen in aanmerking voor een echte maagband en moet je eerst een langdurig traject doorlopen alvorens de operatie plaatsvindt. Je hoeft hiervoor niet ver de deur uit want hypnosepraktijk Transformose bevindt zich bij jou om de hoek in Eindhoven.

Wat zeggen anderen?

“Alles geprobeerd om van mijn snoepverslaving af te komen, zonder resultaat. Na één sessie bij Twan lukte dit wél!! Ik ben momenteel twee weken ‘clean’ en heb geen behoefte meer aan zoetigheid. Bedankt Twan voor je professionele begeleiding!”
Mascha Corvers

“Twan is een fijn persoon die rustig en vertrouwd overkomt. En nog belangrijker ik zit eindelijk op mijn streefgewicht dankzij de plaatsing van de maagband via hypnotherapie. Eindelijk de nodige kilo’s afgevallen. Bedankt Twan.”
Monique Uiterwaarde

Hypnose coach uit Eindhoven

Twan Boetzkes van Transformose uit Eindhoven (Achtse Barrier) is een hypnose coach. Hij heeft veel ervaring in hypnose in combinatie met afvallen en gewichtsbeheersing. Hij is gecertificeerd hypnose coach en aangesloten bij de HVNL (Hypnose Vereniging Nederland)  en het IHR (International Hypnotherapist Register).

In onderstaande video licht Twan toe hoe hypnose i.c.m. afvallen en een virtuele maagband in zijn werk gaat.

Gratis adviesgesprek of meer info?

Wil je meer weten over afvallen onder hypnose of over de virtuele maagband? Of wil je een gesprek inplannen voor een gratis adviesgesprek?  Bel 06 – 21 66 66 36 of gebruik onderstaand contactformulier.

CONTACTFORMULIER

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht