Hypnotherapie en Hypnose Roermond


hypnotherapie roermond

Op slechts 10 min rijden van Roermond vind je Transformose. Transformose is een hypnosepraktijk in Horn (gemeente Leudal). En is eenvoudig en snel te bereiken vanuit Roermond.

Transformose is opgericht door hypnotherapeut Twan Boetzkes. Hij gebruikt hypnose al jarenlang als behandelvorm om cliënten te helpen bij verschillende klachten en problemen.

Helpt hypnose bij mijn klacht of probleem?

– Afvallen (virtuele maagband) en snaaibuien
Stoppen met roken
– Angsten (bijv: faalangst, hoogtevrees, rijangst, arachnofobie)
– Slaapproblemen
– Stress
– Burn-out
– Alcoholverslaving
Nagelbijten
– Relatieproblemen

Hoe werkt hypnose?

Hypnose maakt directe communicatie met je onderbewustzijn mogelijk. Er bestaan diverse methoden om hypnose toe te passen, waarbij vaak één sessie al effectief kan zijn bij het verhelpen van een probleem of klacht. Voor diepgaandere kwesties of oorzaken kan hypnose worden gecombineerd met regressietherapie. In de volgende video legt Twan Boetzkes, de eigenaar van Transformose, uit hoe hypnose functioneert.

Hypnose in Roermond

Twan van Transformose werkt al jaren als hypnosecoach. Hij heeft tot december 2023 gewerkt in Eindhoven. En heeft veel cliënten uit deze regio geholpen bij hun klachten. In 2023 is hij verhuisd naar Horn (bij Roermond) en zet hier zijn praktijk voort.

Twan heeft naast jarenlange ervaring ook veel opleidingen gevolgd en certificeringen behaald. Hij heeft een opleiding Coaching, Counseling, Stressmanagement bij Psychodidact en diverse trainingen en opleidingen op het gebied van hypnose en IEMT gevolgd. Daarnaast is Twan aangesloten bij de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg (NFG) en het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ).

Wat zeggen anderen?

“Ben een half jaar geleden bij Twan geweest om te stoppen met roken. Sindsdien geen sigaret meer aangeraakt. Heb er ook geen behoefte aan. Zo fijn om een niet roker te zijn. Dank je wel Twan.”
Ilonka

“Beste Twan, wat vond ik het spannend toen 15 november bij jou op de stoep stond. Maar ik wist het zeker na wat leeswerk: jouw hypnose zou ook mij wel eens af kunnen helpen van nagelbijten. Een echte nagelbijter was ik, tot bloedens toe. En of het geholpen heeft? Jaaa, mijn nagels worden lang en ik houd mijn vingers heel! Ongelooflijk, 1000x dank Twan.”
Daisy

“Ik ben bij Twan gekomen omdat ik last had van tandenknarsen. Eerst dacht ik dit gaat vanzelf wel over maar naar een aantal jaar toch de hulp gezocht van een professional. Een tandarts kan alleen de symptomen bestrijden met een bitje maar Twan pakte het probleem bij de bron aan namelijk stress en piekeren. Tijdens mijn hyponose sessie kwamen er onderliggende problemen naar boven en hier hebben we op kunnen handelen. Ik raad Transformose voor iedereen aan ook als je niet direct uit de buurt kom is het zeker de moeite! Zelf heb ik aan 1 hypnose sessie genoeg gehad en dat voor iets waar ik al jaren last van had.”
Joost

“Ik ben nu dik 3 weken gestopt met roken dankzij de hypnose bij Twan Boetzkes Transformose. Fantastische hoe dit werkt. Al vele pogingen gedaan maar nog nooit zo succesvol en moeiteloos als dit. Dit zal in de verzekeringen moeten zitten als ze een rookvrij land willen maken van NL. Wat een geweldige ervaring. Ik raad het iedereen aan om naar Twan te gaan.”
Nienke

Lees alle reviews op Google.

Werkwijze

Voorafgaand aan een hypnotherapie sessie plaats vindt er eerst een vrijblijvend & gratis gesprek plaats in Horn (Roermond) of telefonisch. Het is namelijk belangrijk dat vooraf wordt besproken waaraan je wilt werken. En of Twan je hier ook bij kan helpen. Afhankelijk van je probleem of klacht wordt er, in overleg met jou, een eenmalige sessie ingepland of een stappenplan uitgewerkt.

Je hoeft niet direct een keuze te maken. Na afloop van het gesprek kan je alles laten bezinken en later (of direct) beslissen of je kiest voor een behandeling bij Transformose. Wil je meer informatie of een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aanvragen? Neem dan contact op met Twan via 06 – 21 66 66 36 of gebruik onderstaand contactformulier.

Contactformulier

Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)
Heb je een vraag of wil je een afspraak inplannen?
Ik ga akkoord met het Privacy Statement(Vereist)