Afvallen door hypnose – Ervaringen


afvallen door hypnose ervaringen

Hoe werkt hypnose bij afvallen?

De behoefte aan eten & snacken komt uit het onderbewustzijn

Iedereen die wil afvallen weet dat hij of zij hiervoor minder zou moeten eten en meer moet bewegen. Niemand kiest voor overgewicht. Alleen als het makkelijk zou zijn om gewicht te verliezen dat was heel Nederland rank en slank. Er is iets in je onderbewustzijn dat ervoor zorgt dat je toch een zak chips opentrekt, ondanks dat je weet dat je dit niet zou moeten doen.

Hypnotherapie is niet magisch
Hypnose of hypnotherapie is niet mysterieus. Je bent er continue zelf bij en weet wat er gebeurt. Je valt ook niet in slaap. Hoe werkt het dan? Gedurende een hypnotherapie-sessie je concentratie naar binnengericht. Je verdiept je volledig in jezelf met behulp van een professionele hypnose-coach. Er wordt gecommuniceerd met je onderbewustzijn door de hypnose-coach. Tijdens deze sessie wordt wordt de drang en hunkering naar eten weggenomen.

Reguliere zorg en hypnose
Bij het Juliana Ziekenhuis in Den Haag wordt hypnose toegepast bij kinderen om pijn, stress en angst te weg te nemen. Bij het Martini Ziekenhuis in Groningen wordt hypnose ingezet als behandeling bij een prikkelbare of spastische darm (PSD). Ook het Catharina Ziekenhuis in Eindhoven biedt hypnose aan als behandelmethode. Het wordt door de reguliere zorg dus steeds vaker ingezet. Men kiest hiervoor omdat verschillende handelingen en gedragingen vanuit het onderbewustzijn voortkomen. Deze zijn moeilijk beïnvloedbaar en behandelbaar met reguliere behandelmethodes.

Wat is een virtuele maagband?

Onder hypnose kan een virtuele maagband worden aangebracht. Een virtuele maagband werkt hetzelfde als een medische maagband. Na het ‘plaatsen’ van deze maagband zit je sneller vol en ben je dus eerder verzadigd. Je kan hierdoor minder eten en hierdoor ga je de nodige kilo’s verliezen.  Bij een virtuele maagband onderga je geen risicovolle operatie en je hoef je geen langdurig traject in het ziekenhuis te doorlopen.

Wat zijn de ervaringen bij afvallen via hypnose?

De ervaringen zijn veelal positief. Onderstaand ervaringen van cliënten die een hypnose-sessie hebben gevolgd om eindelijk de gewenste kilo’s kwijt te raken.

“Alles geprobeerd om van mijn snoepverslaving af te komen, zonder resultaat. Na één sessie bij Twan lukte dit wél!! Ik ben momenteel twee weken ‘clean’ en heb geen behoefte meer aan zoetigheid. Bedankt Twan voor je professionele begeleiding!”
Mascha Korvers

“Een aanrader. Twan is een fijn persoon die rustig en vetrouwd overkomt. En nog belangrijker ik zit eindelijk op mijn streefgewicht dankzij de plaatsing van de maagband via hypnotherapie. Eindelijk de nodige kilo’s afgevallen. Bedankt Twan.”
Monique Uiterwaarde

“Waar ik van te voren dacht wat hulp nodig te hebben met afvallen, bleek al snel dat er emotioneel ook veel aan de hand is. Op beide punten bezig geweest en ik voel me weer helemaal zen en hoopvol voor de toekomst. To be continued..”
Michelle Faber

“Ik heb voor het eerst een hypnose sessie gehad en Twan deed dit heel goed…Eerst een gesprek om de situatie te scannen en dan de sessie. Twan kwam toch tot in mijn onderbewustzijn. In een diepe staat van rust kun je veel bereiken. ja dingen die diep zitten kun je met hypnose loskrijgen. lk ben erg onder de indruk.”
Nancy Janssens

Hoe werkt hypnotherapie en afvallen?

Wat kost een virtuele maagband?

Voor het goed plaatsen van een virtuele maagband zijn 5 sessies benodigd. Deze sessies duren tussen 60 en 90 minuten. De prijs hiervoor bedraagt €699,-.

Meer weten over de behandelwijze of een gratis adviesgesprek?

Neem contact op met Transformose uit Horn (bij Roermond) over afvallen onder hypnose of de virtuele maagband. Twan is gecertificeerd hypnose-coach bij hypnosepraktijk Transformose. Hij heeft dankzij hypnotherapie veel cliënten geholpen bij het verliezen van de nodige kilo’s. Niet alleen in Limburg maar ook in Eindhoven, Tilburg, Oss en andere plaatsen in Brabant.

Contactformulier

Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)
Heb je een vraag of wil je een afspraak inplannen?
Ik ga akkoord met het Privacy Statement(Vereist)