Hypnose & Hypnotherapie | Bij Schijndel


hypnose en hypnotherapie schijndel

Transformose is een praktijk voor hypnose en hypnotherapie. Twan Boetzkes is eigenaar en oprichter van deze praktijk. Hij is een officieel hypnosecoach. En is aangesloten bij Hypnose Vereniging Nederland en bij International Hypnotherapist Register. Dankzij zijn integere werkwijze en jarenlange ervaring is hij een bekende naam en bezoeken dagelijks mensen uit heel Nederland zijn praktijk. Meer weten over Twan?

Locatie vlakbij Schijndel

In het noorden van Eindhoven, vlakbij afslag Ekkersrijt (aan snelweg A50) vind je Transformose. Met de auto ben je in 20 minuten in ter plaatse en je kan er gratis parkeren voor de deur. Transformose heeft reeds divers clienten uit Schijndel geholpen door middel van hypnotherapie.

Is hypnose iets voor mij?

Hypnose helpt bij veel lichamelijke en psychische klachten. Denk aan: hoofdpijn, stress, slapeloosheid, tanden knarsen (bruxisme), angsten en burnout. Maar helpt ook bij afvallen, stoppen met roken, nagelbijten en alcohol verslaving. De effecten van hypnose worden ook door de wetenschap erkend en wordt steeds vaker toegepast in ziekenhuizen. Lees ervaringen van clienten.

Gratis adviesgesprek

Wil je weten of hypnose helpt bij jouw probleem? Of 100% vrijblijvend kennismaken? Kom dan langs en onder het genot van een kop koffie of thee bespreken we jouw klacht of probleem en geeft Twan aan of en hoe hij je eventueel kan helpen. Wil je graag iemand meenemen tijdens het kennismakingsgesprek? Hij of zij is uiteraard ook van harte welkom.

Afspraak maken of vragen?

Bel 06 – 21 66 66 36 of mail naar info@transformose.nl of gebruik onderstaand contactformulier.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht