Hypnose & Hypnotherapie | Bij Schijndel


hypnose en hypnotherapie schijndel

Transformose is een praktijk voor hypnose en hypnotherapie. Twan Boetzkes is eigenaar en oprichter van deze praktijk. Hij is een officieel hypnosecoach. En is aangesloten bij Hypnose Vereniging Nederland en bij International Hypnotherapist Register.

Dankzij zijn integere werkwijze en jarenlange ervaring is hij een bekende naam en bezoeken dagelijks mensen uit heel Nederland zijn praktijk. Meer weten over Twan?

Locatie vlakbij Schijndel

In het noorden van Eindhoven, vlakbij afslag Ekkersrijt (aan snelweg A50) vind je Transformose. Met de auto ben je in 20 minuten ter plaatse en je parkeert er gratis voor de deur. Transformose heeft reeds divers cliënten uit Schijndel, Veghel, Uden en Brabant geholpen door middel van hypnotherapie.

Is hypnose iets voor mij?

Hypnose helpt bij veel lichamelijke en psychische klachten. Denk aan: hoofdpijn, stress, slapeloosheid, tanden knarsen (bruxisme), angsten en burnout. Maar helpt ook bij afvallen, stoppen met roken, nagelbijten en alcohol verslaving. De effecten van hypnose worden ook door de wetenschap erkend en wordt steeds vaker toegepast in ziekenhuizen.

Wat zeggen anderen?

“Voordat ik met Twan in aanraking kwam, stopte ik met regelmaat met roken. Dat ging dan een paar dagen goed totdat mijn hoofd weer veel aandacht gaf aan het roken. Je kent het wel, dat stemmetje dat constant “sigaret, sigaret” roept. Ik kon daar dan geen weerstand meer aan bieden. Na de behandeling van Twan denk ik nog wel eens aan roken, maar dat is heel snel voorbij. Het is net alsof de gedachte niet blijft hangen. Ik ben nu rookvrij en dat vind ik helemaal geweldig.”
Tessa Augustijn

“Life changing! Ik was 5 maanden thuis i.v.m. lichamelijke klachten en burn-out. Ik heb veel gelezen en hulp van een coach gehad maar uiteindelijk kwam ik niet helemaal tot de kern. Ik had geen ervaring met hypnotherapie maar ik stond ervoor open. De kennismaking met Twan voelde goed en vertrouwd. We hebben een uitgebreid gesprek gehad (fijne gesprekspartner) en vervolgens IMPT en hypnose. Het effect is geweldig. Het is een heel bijzondere en effectieve ervaring. Bedankt Twan!”
Manon Thissen

“Fijne rustgevende behandeling. Je voelt je meteen op je gemak bij hem. Was nog nooit onder hypnose gebracht maar hij legt alles heel duidelijk uit wat er gaat gebeuren. Vond het een bijzondere ervaring met een gewenst effect.”
Funda Tiryaki

Uitleg over hypnose

Twan van Transformose vertelt in onderstaande video over de werking van hypnose.

Gratis adviesgesprek

Wil je weten of hypnose helpt bij jouw probleem? Of 100% vrijblijvend kennismaken? Kom dan langs en onder het genot van een kop koffie of thee bespreken we jouw klacht of probleem en geeft Twan aan of en hoe hij je eventueel kan helpen. Wil je graag iemand meenemen tijdens het kennismakingsgesprek? Hij of zij is uiteraard ook van harte welkom.

Afspraak maken of vragen?

Bel 06 – 21 66 66 36 of mail naar info@transformose.nl of gebruik onderstaand contactformulier.

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Uw telefoonnummer (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht