Hypnotherapie & Hypnose in Uden


Op 20 minuten rijden van Uden, vind je hypnotherapie en hypnosepraktijk Transformose. Transformose bevindt zich in Noord-Eindhoven (Woensel). Vlakbij afslag Ekkersrijt (A50) en is snel te bereiken vanuit Uden.

Eigenaar van Transformose is hypnotherapeut Twan Boetzkes. Hij heeft al diverse cliënten uit gemeente Uden (waaronder ook Volkel en Odiliapeel) geholpen met uiteenlopende problemen en klachten.

hypnotherapie hypnose uden

Waarom kiezen voor hypnose?

Hypnose wordt steeds populairder. Dat komt door de effectiviteit van de hypnose. Mensen die een hypnotherapie sessie hebben ondergaan zijn blij met het resultaat en vertellen dit door. Daarnaast zijn er steeds meer onderzoeken en neurobiologen die de werking van hypnose onderbouwen.

Bij welke klachten, gewoontes of problemen wordt hypnose ingezet?

Hypnose wordt bij tal van klachten, slechte gewoontes of problemen ingezet. Denk aan angsten zoals vliegangst, faalangst, rouwverwerking, hoogtevrees en claustrofobie. Maar is ook zeer effectief bij het stoppen met roken of afvallen. Wanneer men gewicht wil verliezen kan er bijvoorbeeld een virtuele maagband worden geplaatst.

Ook stress gerelateerde problemen kunnen worden aangepakt. Denk aan een burnout, slapeloosheid en tanden knarsen en kaakklemmen (bruxisme). Slechte gewoontes zoals nagelbijten, alcohol verslaving maar ook een gebrek aan zelfvertrouwen en vage lichamelijke klachten kunnen worden verholpen.

Staat jouw probleem of klacht hier niet bij? Neem dan vrijblijvend contact op om jouw situatie voor te leggen. Je zal dan eerlijk advies ontvangen over de werking van hypnotherapie i.c.m. jouw klachten.

Waarom Transformose?

Twan Boetzkes is gecertificeerd hypnose coach en counsellor. Hij heeft veel ervaring en onderbouwt zijn kennis & ervaring door zijn lidmaatschap bij de NFG (Nederlandse Federatie Gezondheidszorg) en het RBCZ (Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg).

Cliënten komen uit heel Brabant en Limburg, denk hierbij aan plaatsen zoals Uden, Veghel, Volkel, Odiliapeel, Eindhoven, Helmond en Oss.

Uitleg over hypnose

Meer info over hypnose voor Uden of gratis adviesgesprek inplannen?

Heb je nog vragen of wil je een gratis en vrijblijvend adviesgesprek? Hier vind je meer info over de werkwijze en kan je een gratis en 100% vrijblijvend gesprek aanvragen.

CONTACTFORMULIER

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Uw telefoonnummer (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht