Stoppen met roken door hypnose in Uden en Veghel


stoppen met roken door hypnose in Uden en Veghel

In de plaatsen Uden en Sint-Oedenrode rookt 17% van de bevolking en in Veghel en Schijndel rookt 19% van de inwoners. Ondanks de vele pogingen om te stoppen lukt het veel rokers uit gemeente Uden (Volkel, Odiliapeel) en Meierijstad (o.a. Veghel, Schijndel, Sint-Oedenrode, Erp, Nijnssel) niet om eindelijk de sigaret neer te leggen.

En dat is niet gek. Want tabaksfabrikanten zorgen voor verslavende stoffen in de sigaretten en sigaren waardoor het zeer moeilijk is om te stoppen. Je wil wel stoppen, maar je kan de knop niet omzetten door de verslavende werking van sigaretten.

 

Waarom helpt hypnotherapie bij stoppen met roken?

Hoe werkt hypnotherapie (of hypnose) bij het eindelijk stoppen met roken? Twan Boetzkes is eigenaar en oprichter van Transformose. Als ervaren hypnose-therapeut zorgt hij dat er rechtstreeks met je onderbewustzijn kan worden gecommuniceerd. Jij, als cliënt, blijft volledig in controle tijdens deze sessies. Je weet wat er om je heen gebeurt en je weet hoe je reageert. Je “slaapt” dus niet. Als jij toestaat dat de gegeven suggesties door je onderbewustzijn worden geaccepteerd, dan zullen de veranderingen plaatsvinden die jij nodig hebt om te stoppen.

 

Speciale behandeling voor € 255,-

Transformose is overtuigd van het effect van hypnose op het stoppen met roken. Daarom is hiervoor een speciale behandeling opgesteld. Genaamd: “Stoppen met roken zonder terugval”. Deze behandeling kost € 255,-. En dit zijn eenmalige kosten. De kans is klein, en het is vrijwel nog nooit gebeurd, maar mocht je binnen een half jaar een terugval hebben dan ben je welkom voor een extra gratis sessie.

 

Voor alle rokers?

Rook je alleen op feestjes of rook je elke dag 2 pakjes sigaretten? Het maakt niet uit wat voor soort roker je bent. Hypnose helpt bij elke soort type roker.

 

Wie is Transformose?

Twan Boetzkes is eigenaar van Transformose. Een bekende praktijk voor hypnotherapie, hypnose, counseling en coaching in Eindhoven. Op slechts 20 minuten rijden van Veghel, Uden, Schijndel, Erp, Sint-Oedenrode en omgeving. Hij heeft jarenlange ervaring in hypnose en veel rokers geholpen. Twan is als Register Counsellor en hypnotherapeut aangesloten bij de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg (NFG) en bij Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ).

 

Referenties

“Na de behandeling van Twan denk ik nog wel eens aan roken, maar dat is heel snel voorbij. Het is net alsof de gedachte niet blijft hangen. Ik ben nu rookvrij en dat vind ik helemaal geweldig.”
Tessa Augustijn

“Via een vriendin kwam ik bij Twan terecht voor ondersteuning bij stoppen met roken. Vele malen was ik al gestopt en telkens opnieuw begonnen. vanaf het eerste moment heb ik geen enkele keer trek gehad in een sigaret. Het is alsof ik nooit gerookt heb. In de eerste week een enkele gedachte die vrijwel meteen weer weg was. Ook ben ik niet extra gaan eten of snoepen.”
Veronique van der Heijden

Lees hier meer reviews of op Google.

 

Twan over roken en hypnotherapie

In onderstaande video legt Twan uit hoe hypnotherapie helpt.

 

Gratis adviesgesprek inplannen of nog vragen?

Contactformulier

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Uw telefoonnummer (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht