Afvallen door virtuele maagband & hypnose | Noord Brabant


Noord Brabant: afvallen door virtuele maagband en hypnose

Bourgondische Brabanders en afvallen

In Noord-Brabant heeft 46% van de inwoners overgewicht. Dit is bijna de helft van de Brabanders. Je bent dus niet de enige met een overgewicht. Er zijn maar weinig mensen die tevreden zijn met dit overgewicht. Iedereen zoekt een oplossing om hier vanaf te komen. Makkelijk is het in ieder geval niet. Anders zou het aantal mensen met overgewicht niet jaarlijks toe blijven nemen.

Iedereen weet dat overgewicht en obesitas ernstige gezondheidsproblemen kunnen veroorzaken. Denk aan diabetes en hart- een vaatziektes.

Wij Brabanders zijn trots op onze bourgondische levensstijl. Maar deze levensstijl is niet de belangrijkste oorzaak van overgewicht. Er is vaak een andere oorzaak aangekoppeld. De knop in je onderbewustzijn moet namelijk om. De knop die ervoor zorgt dat je minder of geen trek meer hebt. En dat is niet eenvoudig. Hoe zet je die knop om?

Eetgedrag eindelijk onder controle

Chips, gevulde koeken, kroketten, drop en chocola zijn niet gezond. Een salade, appel, volkoren boterham en een handje noten zijn wel gezond.Wat wel en niet gezond is om te eten weet je uiteraard. Alleen als je de knop in je onderbewustzijn niet kan omzetten zal de drang naar ongezond & teveel eten niet verdwijnen.

Hypnose zorgt ervoor dat er met je onderbewustzijn kan worden gewerkt. Door hypnose accepteert je onderbewustzijn de gewenste verandering. Hierdoor krijg je jouw eetgedrag eindelijk onder controle.

Virtuele maagband & afvallen

Transformose wordt bezocht door mensen uit heel Brabant. Transformose staat namelijk bekend om het plaatsen van ‘virtuele maagbanden’. De werking hiervan is gelijk aan de werking van een echte maagband of maagverkleining. Alleen komt er bij de virtuele maagband geen operatie aan te pas.

Want door de virtuele maagband heb je sneller een vol gevoel en kan je minder eten. Na een kleine maaltijd heb je al een vol gevoel. Je bent verzadigd en kan niet meer eten. En door de verminderde inname van calorieën ga je afvallen.

Referentie van tevreden cliënt

“Van wankelen naar stabiliteit…van chaos naar rust… van controleren naar laten gaan…. van piekeren naar doen… van ongeloof in mezelf naar zelfvertrouwen…van chocola naar fruit! Dank je wel voor de fijne en effectieve sessies. Wie had dit effect binnen 4 behandelingen voor mogelijk gehouden!”
Lees meer referenties.

Aangesloten bij de NFG en het RBCZ

Twan Boetzkes is een ervaren hypnose coach. Hij heeft al veel mensen uit heel Brabant (Veghel, Oss, Tilburg, Eindhoven, Veldhoven, Oirschot, Sint-Oedenrode, Geldrop, Breda enz) geholpen bij hun strijd tegen overgewicht en gewichtsbeheersing.

Hij is als Register Counsellor en hypnotherapeut aangesloten bij de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg (NFG) en bij Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ). Transformose bevindt zich in Eindhoven. Vraag hier een gratis advies gesprek aan. Of neem vrijblijvend contact op.

Gratis adviesgesprek aanvragen

Heb je nog vragen of wil je een vrijblijvend en 100% gratis kennismakingsgesprek inplannen? Neem contact op via onderstaand contactformulier. We beantwoorden graag al je vragen.


Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht