Hypnotherapie en Hypnose | Bij Veldhoven


Transformose is een hypnotherapie en hypnose-praktijk, op redelijke afstand van Veldhoven (op 45 min rijden). Twan Boetzkes is eigenaar en oprichter van Transformose. Hij is als Register Counsellor en hypnotherapeut aangesloten bij de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg (NFG) en bij Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ).

Hypnotherapie en Hypnose Veldhoven

 

Twan heeft veel ervaring als hypnose-coach en is een bekende naam in de hypnotherapie branche. Zijn cliënten komen uit plaatsen uit heel Brabant en Limburg en zelfs van daarbuiten.

Waar helpt hypnose bij?

Hypnose wordt al jaren gebruikt bij lichamelijke en psychische klachten. Hypnose wordt ook steeds meer door ziekenhuizen ingezet. Het helpt bij het afleren van slechte gewoontes zoals roken, teveel eten, tanden knarsen en nagelbijten. Maar ook bij:

- Hoofdpijn en migraine
- Stress en (voorkomen van) burnout
- Slapeloosheid
- Angsten (faalangst, vliegangst, verlatingsangst)
- Paniekaanvallen
- Trauma verwerking door IEMT
- Laag zelfbeeld en onzekerheid
- Spierpijn en spierkrampen
- Bruxisme (tandenknarsen)
- Stoppen met roken

Bovengenoemde lichamelijke klachten worden bijna altijd veroorzaakt door een onderliggende reden. Door deze reden te behandelen door hypnose zullen de klachten ook afnemen / verdwijnen.

Is hypnotherapie iets voor mij?

Wil je weten of hypnose helpt bij jouw klacht of probleem? Neem dan vrijblijvend contact op. Je kan ook een afspraak maken voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. Je kan dan aangeven waarbij je hulp nodig hebt en Twan zal aangeven of/hoe hij je kan helpen.

Twan is naast hypnosecoach als Register Counsellor aangesloten bij de NFG (Nederlandse Federatie Gezondheidszorg) en het RBCZ (Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg).

Wat zeggen anderen?

"Twan doet deze sessies heel kundig en integer. Hij neemt de tijd en doet de sessie ook heel grondig ‘tot op het bot’. Zeker voor herhaling vatbaar en een aanrader hem hierover te contacteren."
Maurice

"Geweldige eerste ervaring met hypnose, in 1 sessie van het nagelbijten af. Twan is deskundig, rustig en zeer betrouwbaar."
Karin van der Pas

"Alles geprobeerd om van mijn snoepverslaving af te komen, zonder resultaat. Na één sessie bij Twan lukte dit wél!! Ik ben momenteel twee weken 'clean' en heb geen behoefte meer aan zoetigheid. Bedankt Twan voor je professionele begeleiding!"
Mascha Korvers

Gratis adviesgesprek inplannen of meer info?

Heb je een vraag of wil je een adviesgesprek inplannen? Neem contact op of bel 06 - 21 66 66 36.  Je parkeert gratis voor de deur.