Hypnotherapie en Hypnose | Bij Veldhoven


Transformose is een hypnotherapie en hypnose-praktijk, vlakbij Veldhoven (op 15 min rijden). Twan Boetzkes is eigenaar en oprichter van Transformose. Hij is gecertificeerd hypnose-coach en aangesloten bij het  IHR (International Hypnotherapist Register) en HVNL (Hypnose Vereniging Nederland).

Daarnaast is hij als Register Counsellor aangesloten bij de NFG (Nederlandse Federatie Gezondheidszorg) en het RBCZ (Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg).

Twan heeft veel ervaring als hypnose-coach en is in Brabant een bekende naam in de branche. Zijn cliënten komen uit diverse plaatsen zoals Veldhoven, maar ook Eindhoven, Veghel, Helmond, Uden, Tilburg, Best, Den Bosch en Oss.

Hypnotherapie en Hypnose Veldhoven

Waar helpt hypnose bij?

Hypnose wordt al jaren gebruikt bij lichamelijke en psychische klachten. Hypnose wordt ook door steeds meer ziekenhuizen ingezet, zoals bijvoorbeeld het AMC (Amsterdam Medisch Centrum). Het helpt bij het afleren van slechte gewoontes zoals roken, teveel eten en nagelbijten. Maar ook bij angsten (faalangst, vliegangst, tandarts angst) en paniekaanvallen. Maar ook bij lichamelijke klachten heeft hypnotherapie al veel cliënten geholpen, denk hierbij aan:

- Hoofdpijn
- Stress
- Slapeloosheid
- Bruxisme (tanden knarssen)
- Burnout (voorkomen)
- Trauma verwerking
- Onzekerheid & zelfvertrouwen

Lees hier ervaringen van tevreden cliënten.

Is het iets voor mij?

Wil je weten of hypnose helpt bij jouw klacht of probleem? Neem dan vrijblijvend contact op. Je kan ook een afspraak maken voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. Je kan dan aangeven waarbij je hulp nodig hebt en Twan zal aangeven of/hoe hij je kan helpen.

Gratis adviesgesprek inplannen of meer info?

Op slechts een kwartier rijden van Veldhoven vind je Transformose. Je parkeert er gratis voor de deur. En de bushalte aan de Artoislaan vind je op 2 minuten lopen.

Bezoekadres: Normandielaan 142, 5627 HW Eindhoven.

 

CONTACTFORMULIER

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht