Vreetbuien en snaaien – Helpt hypnose?


Je bent niet de enige met een snaai- of vreetbuien

Na een lange dag zit je eindelijk op de bank. En dan begin je in een keer aan die zak chips in de kast te denken. En je pakt niet een klein bakje, maar de hele zak gaat leeg. Of je zit ’s ochtends aan de koffie en denkt aan die reep chocolade. En die gaat in 1 keer op, maar dat pak roze koeken ook. Of je komt ’s middags thuis en denkt aan dat pak Magnums in de vriezer en eet ze stiekem zonder dat iemand het ziet heel het pak leeg.

De een heeft het een paar keer keer in de week. De ander elke avond en de ander 3 x op een dag. En je bent niet die enige die dit heeft. De behoefte aan suiker en vet wint het vaak van een appel of mandarijn.Vreet- en snaai komen bij veel mensen voor: bij mannen en vrouwen van jong tot oud.

Hoe voorkom je snaaibuien en vreetbuien?

Je neemt het je wekelijks of dagelijks voor: vandaag ga ik niet snaaien. Maar voordat je het weet ben je toch weer aan het snoepen of snacken. Je kan je er bijna niet tegen verzetten. Er moet een knop om in je hoofd. Want je weet wel dat dit gedrag niet goed is voor je gezondheid, maar toch kan je je niet verzetten tegen het lekkers in de kast of koelkast. Het is je onderbewustzijn dat er voor zorgt dat je toch weer gaat eten. En langzaamaan zorgt het ervoor dat je kilo’s aankomt en deze kilo’s zijn er moeilijk af te krijgen.

De knop omzetten met hypnotherapie

De knop in je hoofd kan je omzetten met hypnotherapie (ook hypnose genoemd). Door middel van hypnose wordt er met je onderbewustzijn gecommuniceerd. Er wordt een verandering in je manier van denken teweeg gebracht. Tijdens een hypnosesessie slaap je niet en je weet wat er plaatsvindt. Door de suggesties van de hypnosecoach te volgen tijdens een sessie kan je afkomen van je vreetbuien en snaaibuien.

Hoe werkt hypnose?

Wat zeggen anderen?

Het klinkt natuurlijk te mooi om waar te zijn… een simpele hypnose-sessie en dan geen drang meer naar eten. En eindelijk die extra kilo’s kwijt en afvallen. Lees wat anderen zeiden over de hypnotherapie sessies bij Transformose:

“Alles geprobeerd om van mijn snoepverslaving af te komen, zonder resultaat. Na één sessie bij Twan lukte dit wél! Ik ben momenteel twee weken ‘clean’ en heb geen behoefte meer aan zoetigheid. Bedankt Twan voor je professionele begeleiding!”
Mascha Corvers

“Een aanrader. Twan is een fijn persoon die rustig en vertrouwd overkomt. En nog belangrijker ik zit eindelijk op mijn streefgewicht dankzij de plaatsing van de maagband via hypnotherapie. Eindelijk de nodige kilo’s afgevallen. Bedankt Twan.”
Monique Uiterwaarde

Vrijblijvend en gratis adviesgesprek

Wil je weten of Twan van Transformose jou kan helpen bij jouw eetgedrag? Neem contact op of plan een gratis en vrijblijvend adviesgesprek in.

Contactformulier

Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)
Heb je een vraag of wil je een afspraak inplannen?
Ik ga akkoord met het Privacy Statement(Vereist)

Hypnose helpt bij slaapproblemen, blozen en faalangst.