Stoppen met roken door hypnose | Bij Oss


 

Twan Boetzkes is eigenaar en gecertificeerd hypnotherapeut bij Transformose en helpt veel clienten uit Oss bij het stoppen met roken. Fervente rokers uit heel Nederland bezoeken Transformose in voor de effectieve hypotherapie behandeling van Twan.

Wil jij ook stoppen met roken door een eenmalige hypnose sessie? Een sessie "Stoppen met Roken zonder Terugval" kost € 255. En dat is eenmalig. Het is niet waarschijnlijk, maar mocht je binnen een half jaar toch een terugval hebben dan kom je gewoon terug voor een extra gratis sessie.

Twan van Transformose | Oss

Stoppen met roken zonder terugval

Roken is een gewoonte

Ken je dat? Je bent al een paar keer gestopt met roken. Maar na een paar dagen, weken of maanden grijp je toch weer terug naar je sigaret. Het is een gewoonte geworden. Je weet dat het niet goed voor je is, maar het lukt maar niet om er afscheid van te nemen.

Eenmalige behandeling

Na al die pogingen klinkt het bijna te mooi om waar te zijn: stoppen met roken door een eenmalige hypnose behandeling. Maar het kan echt. Transformose heeft een behandeling opgezet met een unieke opzet en scherpe prijs. Deze hypnose behandeling heet ‘Stoppen met roken zonder terugval’.

Het is een eenmalige behandeling en de kosten hiervoor zijn € 255,-.

100% achter de aanpak

Toch een terugval binnen een half jaar? Dan kom je gewoon terug voor een extra (gratis) behandeling. Maar een extra behandeling is meestal niet nodig. Daarom staat Transformose 100% achter deze aanpak.

 

Redenen om te stoppen

Er zijn voldoende redenen om te stoppen met roken. Denk bijvoorbeeld aan je eigen gezondheid maar ook aan die van anderen om je heen (een partner, zwanger familielid, kinderen). De gevolgen van meeroken zijn groot en echt niet zonder risico.

Daarnaast ben je niet overal welkom meer als roker. Op feestjes of verjaardagen wordt je verzocht om buiten te roken. Dat is in de zomer niet erg. Maar in de winter gaat de lol er snel af. Ook in de horeca in Oss mag je niet meer binnen roken. En op sommige terrassen in Oss is het eveneens niet meer toegestaan.

Het aantal rokers neemt af, zie ook. De vele “stoppen met roken zonder terugval”-sessies dragen aan deze positieve trend bij.

Hypnose in Oss - Stoppen met Roken

Wat zeggen anderen?

“Stoppen met roken is echt aan te raden, nergens geen last van en geen gemis van het roken. Echt super.”
Danny van den Broek

“Na de behandeling van Twan denk ik nog wel eens aan roken, maar dat is heel snel voorbij. Het is net alsof de gedachte niet blijft hangen. Ik ben nu rookvrij en dat vind ik helemaal geweldig. Zoals Twan het noemt een`NIET-roker’. Geen vervelende rooklucht meer; niet meer een pauze moeten inlassen omdat ik zo nodig moet roken. En vooral geen geld meer uitgeven aan deze verschrikkelijke behoefte. En, niet geheel onbelangrijk: ik ben geen ons aangekomen nu ik gestopt ben.
Tessa Augustijn

“Ik ben nu precies 1 jaar geleden bij Twan geweest voor een sessie om te stoppen met roken. De eerste keer ‘pakte’ helaas bij mij niet, gelukkig mocht ik nog een keer terug komen. Dit is de laatste dag geweest dat ik de behoefte heb gevoeld om te roken! Al met al, erg succesvol en ik zou Twan van harte aanbevelen. Hij neemt goed de tijd om het je allemaal uit te leggen en je gerust te stellen, hypnose is een bijzondere methode, het werkt echt heel goed!”
Iris Heuer

Twan legt uit hoe hypnose helpt bij stoppen met roken

Bekijk de video voor meer info over hoe hypnotherapie helpt bij het stoppen met roken.

Gratis adviesgesprek of nog vragen?

Heb je nog vragen of wil je een gesprek inplannen voor een gratis adviesgesprek? Bel 06 – 21 66 66 36 of gebruik onderstaand contactformulier.

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Transformose ligt op een half uur rijden van Oss, Berghem, Lith, Haren, Megen en Ravenstein. Vanaf de A50 neem je afslag Ekkersijt en binnen enkele minuten ben je bij Hypnosepraktijk Transformose in Eindhoven. Je kan er gratis parkeren. Een bushalte bevindt zich om de hoek.

  Meer info over afvallen door een virtuele maagband bij Oss