Stoppen met roken door hypnose | Bij Oss


 

Twan Boetzkes van Transformose uit Eindhoven heeft veel cliënten uit Oss geholpen bij het stoppen met roken. Door een eenmalige hypnose sessie. Wil jij ook z.s.m. stoppen met roken?

 

Lees verder of bel direct 06 - 21 66 66 36 voor een gratis adviesgesprek.

 

(Transformose ligt op een half uurtje rijden van Oss.)

Twan van Transformose | Oss

Stoppen met roken zonder terugval

Roken is een gewoonte

Ken je dat? Je bent al een paar keer gestopt met roken. Maar na een paar dagen, weken of maanden grijp je toch weer terug naar je sigaret. Het is een gewoonte geworden. Je weet dat het niet goed voor je is, maar het lukt maar niet om er afscheid van te nemen.

Eenmalige behandeling

Na al die pogingen klinkt het bijna te mooi om waar te zijn: stoppen met roken door een eenmalige hypnose behandeling. Maar het kan echt. Transformose heeft een behandeling opgezet met een unieke opzet en scherpe prijs. Deze hypnose behandeling heet ‘Stoppen met roken zonder terugval’.

Het is een eenmalige behandeling en de kosten hiervoor zijn € 195,-.

100% achter de aanpak

Toch een terugval binnen een half jaar? Dan kom je gewoon terug voor een extra (gratis) behandeling. Maar een extra behandeling is meestal niet nodig. Daarom staat Transformose 100% achter deze aanpak.

 

 

 

Redenen om te stoppen

Er zijn voldoende redenen om te stoppen met roken. Denk bijvoorbeeld aan je eigen gezondheid maar ook aan die van anderen om je heen (een partner, zwanger familielid, kinderen). De gevolgen van meeroken zijn groot en echt niet zonder risico.

Daarnaast ben je niet overal welkom meer als roker. Op feestjes of verjaardagen wordt je verzocht om buiten te roken. Dat is in de zomer niet erg. Maar in de winter gaat de lol er snel af. Ook in de horeca in Oss mag je niet meer binnen roken. En op sommige terrassen in Oss is het eveneens niet meer toegestaan.

Het aantal rokers neemt af, zie ook. De vele “stoppen met roken zonder terugval”-sessies dragen aan deze positieve trend bij.

Hypnose in Oss - Stoppen met Roken

Recensie van een client

“Voordat ik met Twan in aanraking kwam, stopte ik met regelmaat met roken. Dat ging dan een paar dagen goed totdat mijn hoofd weer veel aandacht gaf aan het roken. Je kent het wel, dat stemmetje dat constant “sigaret, sigaret” roept. Ik kon daar dan geen weerstand meer aan bieden.

Na de behandeling van Twan denk ik nog wel eens aan roken, maar dat is heel snel voorbij. Het is net alsof de gedachte niet blijft hangen. Ik ben nu rookvrij en dat vind ik helemaal geweldig. Zoals Twan het noemt een`NIET-roker’. Geen vervelende rooklucht meer; niet meer een pauze moeten inlassen omdat ik zo nodig moet roken. En vooral geen geld meer uitgeven aan deze verschrikkelijke behoefte. En, niet geheel onbelangrijk: ik ben geen ons aangekomen nu ik gestopt ben. Dankjewel Twan!!”

Tessa Augustijn

Twan legt uit hoe hypnose helpt bij stoppen met roken

Bekijk de video voor meer info over hoe hypnotherapie helpt bij het stoppen met roken.

Gratis adviesgesprek of nog vragen?

Heb je nog vragen of wil je een gesprek inplannen voor een gratis adviesgesprek? Bel 06 – 21 66 66 36 of gebruik onderstaand contactformulier.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Meer info over afvallen door een virtuele maagband bij Oss